La final se va celebrar a les instal·lacions del Corte Inglés de Palma dia 28 de maig.


 Paula Fullana Sureda iToni Serra Moll sorprengueren al jurat amb els seus plats



Dimecres, 28 de maig, se va celebrar a El Corte Inglé l’edició del concurs de cuina infantil de receptes organitzat pels grans magatzems i el Diari de l’escola de Diario de Mallorca. A la final van accedir 12 finalistes que van mostrar les seves creacions que com a condició havien de incorporar qualque ingredient  mallorquí  i ésser considerats com a plat saludable. La primera fase consistia en remetre al concurs una recepta de primer plat, segons plat o postres, per a fer una selecció entre els més de cent participants. Una vegada més dos gabellins van tornar a Capdepera amb premi.

 
S’Alzinar era el segona any que arribava a la final. La classe de 5è B va participar amb tres receptes i la de na Paula Fullana Sureda va quedar finalista. Dia 28 de maig, el seu  plat  “gató a la mallorquina” va guanyar a la seva categoria.


Les puntuacions del jurat, presidit pel prestigiós cuiner Toni Pinya, es fan tenint present la presentació, la originalitat i la degustació.

 

La participació en aquest concurs permet treballar a l’aula tant aspectes de l’alimentació saludable com els textos instructius, la redacció i presentació de treballs.

Un altre guanyador local (però en representació de l’IES d’Artà, on estudia) va ser Toni Serra Moll  amb el seu plat “gelat de brossat i ametlons” que va rebre elogis en forma d’una menció especial del president del jurat. Se dona el cas que en Toni Serra va guanyar el premi de la seva categoria en l’edició del 2013.

Enhorabona a tots dos. Ens consta que ambdós són molt aficionats a la cuina i no dubten en posar-se el davantal.