inici

Cap Vermell

El sector turístic de Capdepera rere la dimissió de Delgado

Per no incloure Capdepera en els 15 projectes de millora de zones turístiques de Mallorca, amb un pressupost de 12,4 milions d'euros

Cap Vermell publicà la notícia dia 18-12-2013 amb el títol: A Capdepera, ni 1 Euro!

Capdepera respira tranquil·la avui, dia dels Innocents. Ahir, la dimissió de Delgado per motius personals semblava la innocentada per endavant. Però no, al darrere hi ha hagut moltes pressions, i no sols per la posssibilitat que sigui imputat pel cas de la Ràdio de Calviá.
Com sempre, el rerefons és econòmic i alguns mitjans de tirada autonòmica ja ho destaquen: El pla de millora de zones turístiques ha aixecat bòfegues ja que zones madures com Capdepera quedaven fora cap tipus d'inversió i els "lobys" han fet la pressió necessària per acabar tombant el conseller.

Avui, dia 28 de desembre, Jaime Martínez Llabrés ha pres possessió del seu càrrec com a conseller de Turisme i Esports a la capella del Consolat de Mar. El nou conseller manté molt bones relacions a la nostra zona, ja que és assidu a Canyamel des que s'inicià el projecte del Hyatt Park en el qual participà.

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Tercer sector:
“L’acció social en marxa”

Horaris C E Escolar