GUIA PER UN DIA.
Una activitat dels alumnes de l'IES Capdepera al castell

  Els alumnes de 4rt C de la ESO es van convertir, per un dia, en guies i professors dels alumnes de 6è  de primària del CEIP S’Alzinar, de Capdepera.


 L’activitat, realitzada al castell amb el recolzament de  l’Obreria de l'Esperança de Capdepera, va consistir en explicar als al·lots de primària les característiques de la llegenda de l’Esperança, situant-la en el seu context  històric, l’època medieval en què es desenvolupa la vida del castell i la pròpia història d’aquest. Enguany, a més, les alumnes, vestides d’època, han fet una representació de balls medievals amb l’acompanyament musical de les violinistes del grup. Tot un luxe.

 Ha estat una experiència molt positiva, no només perquè els alumnes més joves han aprés moltes coses interessants sobre les llegendes i el període en què s’emmarquen, sinó també pel caire didàctic i pedagògic del contacte entre alumnes de primària i secundària. Per altra banda, els alumnes majors han gaudit de l’experiència de la recerca, del treball en equip, del fet de compartir coneixements i de la responsabilitat de transmetre’ls.