Un militar ha estat detingut  com a presumpte autor "d'una onada de robatoris en un hotel de Cala Rajada”, segons publicava ahir el diari Ultima Hora.(3/9/2013)
Pel que diu l’article va ser l’enregistrament d’una càmera de seguretat el que va aconseguir identificar i detenir al presumpte delinqüent.

Concretament a la notícia llegim “ L'operació Boina Verd 's'ha saldat amb la detenció d'un militar en actiu com a responsable d'una onada de robatoris en un hotel de Cala Rajada.

Entre els dies 22 i 24 d'agost, l'esmentat establiment hoteler va registrar una inquietant activitat delictiva. Un lladre es va colar a les seves habitacions i sostreure telèfons mòbils d'última generació i reproductors de música. La Guàrdia Civil de la caserna d'Artà, en col· laboració amb la Policia Local de Capdepera, va posar en marxa un dispositiu de recerca i va trobar una pista clau per trobar l'autor.”

Segons s’informa, les càmeres de seguretat instal·lades als passadissos, on éren les habitacions en les que es van produir els robatoris, van captar les imatges del presumpte delinqüent que posteriorment va ser identificat com un soldat destinat a Saragossa que passava uns dies a Mallorca.
El Jutge de guàrdia de Manacor va  autoritzar un registre a casa seva i descobriren aparells coincidents amb els denunciats per les víctimes .

A l’espera de ser posat a disposició judicial, va quedar a  la custòdia de la Policia Militar de la caserna de Jaume II, a Palma

Amb aquest cas són varis els robatoris aclarits per la Guàrdia Civil d’Artà amb la col·laboració de la Policia Local de Capdepera.

 Informació d’Ultima Hora de dia 3/9/2013