Les pluges, puntualment fortes, arrossegaren molta fullaca i terra



La darrera setmana d'agost ha estat molt inestable, meteorològicament parlant. Per un dia no poguérem confirmar la dita "per Sant Bartomeu se banyen els paperins", però s'hi feu a prop. Dia 25 va comparèixer molt tapat però només s'enregistraren 0,3 mm de pluja i  la temperatura mitjana baixà a 24,5 ºC. Dilluns dia 26 pràcticament va ploure tot el dia...això sí amb seny. La temperatura baixà als 24 graus i la pluja enregistrada va ser de 5,2 mm.



La matinada de dilluns a dimarts hi hagué una tempesta amb un bon ruixat, breu però intens. Tant la nit de diumenge a dilluns com la de dilluns a dimarts hi hagué molt d'aparell elèctric, a les Balears se comptabilitzaren més de 9.500 llamps. En alguns indrets de les illes causaren danys a edificis, en el nostre municipi no en tenim constància de danys. Dimarts s'enregistrà 1 mm de pluja i les temperatures continuaren baixant fins el 23 graus de mitjana.



A partir de dimecres la pluja ha estat gairebé inapreciable, però la temperatura continuà al voltant del 24 graus de mitjana i  el temps molt inestable. Com se diu vulgarment la tempesta ronda al voltant de les illes, i podria ser que la nit del divendres a dissabte encara se produís qualque tempesta. S'espera que a partir de dissabte torni el sol i els dies siguin assolejats fins dimarts (3 de setembre) quan se preveu que torni certa inestabilitat...però això ja es predicció. 



Si voleu més informació: http://www.eltiempo.es/capdepera.html