L’Ajuntament signa, amb les empreses col·laboradores, el conveni d’ajuts als estudis universitaris



 

L’Ajuntament de Capdepera ha signat aquest matí el conveni d’ajuts als estudis universitaris que es donen al municipi per segon any consecutiu,  amb l’objectiu d’estimular i ajudar a sufragar la formació de l’alumnat del municipi, tot premiant-ne el bon rendiment acadèmic d’aquells que excel·leixin, atès que l’actual conjuntura econòmica i el factor turístic solen ser motius d’abandonament escolar prematur.

En aquesta edició són quatre les empreses que hi col·laboren: Grup STeH, Associació Hotelera i de Serveis Cales de Capdepera (FirstsunMallorca Hotels), Predi Son Jaumell (Viva Hotels i Prinsotel) i Cap Vermell Hotel.

En total s’oferiran 12 ajuts de 1.200 euros cadascun.

Els requisits i les bases es podran consultar en properes setmanes en format digital a través del web municipal.

En aquesta edició podran aspiar a beca els estudiants de qualsevol curs de grau universitari.

En el cas d'alumnat aspirant a Primer Curs de Grau, han de ser estudiants que durant el curs 2012-2013 hagin estat cursant segon de batxillerat complet o l’últim curs d’un Cicle Formatiu de Grau Superior i s’han de matricular al curs complet de centres adscrits a la UIB o a qualsevol altre universitat espanyola en el curs 2013-2014 (60 ECTS).

En el cas d'alumnat ja universitari, podrà accedir-hi aquell que es matriculi a un mínim del 70% d'un curs.

Els terminis per presentar les sol·licituds serà des del 15 de juliol fins el 28 d’octubre a qualsevol de les dues oficines del Registre general de l’Ajuntament.

La comissió avaluadora estarà formada pel batle de Capdepera, Rafel Fernández; la regidora d’Educació, Antònia Caimari; els representants de les quatre empreses; els directors dels centres educatius; representants dels grups polítics de l’oposició; el degà de la facultat de Turisme de la UIB; l’interventor i la secretaria de l’Ajuntament.