L'acte de presentació va tenir lloc a Can Joan de s'Aigo, a Palma










El proper 2 de juliol Gustavo presenta a Capdepera l’exposició “Can Patilla Boggie-Woogie”, un viatge retrospectiu dels seus 50 anys com a artista.

Avui matí, per dia 27 de juny,  s’ha presentat a Palma, i ha comptat amb la presència del batle de Capdepera, Rafel Fernández; el Director general de Turisme, Jaime Martínez; la regidora de Cultura, Carmen Corraliza; i Gustavo, acompanyat de la seva família.

L’exposició està composta per més de 30 quadres, 10 escultures de bronze, 1 porta, 2 màscares, 3 esbossos, 1 serigrafia, 4 cartells i altres objectes; tots seleccionats per l’artista, i que van des del 1964 -un any abans va fer la primera exposició a la galeria Minórica de Palma- fins a l’actualitat.

En una àrea d’uns 300m2, al tercer pis del centre Cap Vermell de Cala Rajada, el visitant experimentarà un viatge a través del treball creatiu de dècades. Pintures a l’oli, escultures i vídeos sobre l’original artista i la seva increïble imaginació. Un vertader ball boogie-woogie de les inconfusibles figures de Gustavo, apreciades a tot el món i amb uns títols poètics.

Les seves pintures multicolors han viatjat periòdicament a nombroses exposicions a Alemanya, especialment a Berlín, on Gustavo ha viscut durant vint anys i on ha desenvolupat la seva carrera internacional, però ha triat Capdepera, a només un quilòmetre de la seva casa-estudi Son Turó, entre Capdepera i Cala Rajada, on viu des de fa 18 anys, per fer aquesta exposició commemorativa dels 50 aniversari.

La referència a Can Patilla al títol de l’exposició és doble, atès que el bar-cafè Can Patilla, a Capdepera, és un dels llocs predilectes de l’artista per prendre-hi un cafè amb llet, i d’altra banda, també s’anomena així la carretera que acondueix fins a ca seva.

L’exposició “Can Patilla Boggie-Woogie” s’inaugurarà el proper dimarts 2 de juliol a les 20h al centre Cap Vermell i romandrà oberta fins el 29 de setembre. Es faran visites guiades: els dijous a les 11:30h en alemany i els divendres a les 18:30h en castellà.