En ser sorprès per uns empleats de l'establiment, es va tancar dins el bany, amb una navalla, i va llançar uns 6.000 euros al vàter



(foto "Ultima Hora)

Recollim la notícia del diari "Ultima Hora" (26.06.13):

Un lladre algerià, que es feia passar per ciutadà francès, va ser enxampat robant en un hotel de luxe de Cala Rajada. TM, de 40 anys, es va tancar al bany, armat amb una navalla, i mentre arribava la Guàrdia Civil va llançar pel vàter almenys 6.000 euros. Al final, els agents van desmuntar el sanitari i van trobar els diners, que havien obstruït la canonada.

L’operació Kafu va començar fa algunes setmanes, quan es va detectar que s’estava robant en hotels de Cala Rajada i agroturismes de Sant Llorenç,  per part de delinqüents experts, els quals forçaven les caixes fortes en qüestió de minuts.

La Guàrdia Civil d'Artà, amb el suport de la Policia Local de Capdepera i la Policia Judicial de Manacor, va muntar un gran operatiu de recerca i divendres passat els empleats d’un hotel de 5 estrelles de Cala Rajada van sospitar d’un suposat turista descamisat i el van seguir . T.M. es va tancar en un lavabo i va amenaçar els empleats amb una navalla. Abans de ser arrestat, encara va tenir temps d’amagar joies valuoses en el fals sostre i de llençar una gran quantitat de diners, tant moneda europea com estrangera, pel vàter.

Els agents han aclarit 25 robatoris i han recuperat rellotges i joies per valor de més de 50.000 euros. El Jutjat d'Instrucció número 3 de Manacor l’ha enviat a presó.