Deixa centenars de passatgers al moll de Ciutadella



Més de 500 mallorquins usuaris de la línia Cala Rajada-Ciutadella, de la companyia Entre Illes i Canals, s'han quedat "tirats" al port de la ciutat menorquina a causa d'una avaria de l'únic vaixell de què disposa la companyia per al recorregut .

L'ens públic Ports de les Illes Balears ha activat un protocol d'actuació per poder atendre tots els passatgers que no han pogut fer el trajecte i que ha impedit que pogués sortir de Ciutadella a les 11.00 hores, tal com estava previst.

Aquesta incidència ha provocat que, aproximadament, unes 300 persones s'hagin vist afectades i, de moment, romanen al port de Ciutadella a l'espera que la companyia pugui solucionar el problema.

Des Ports IB s'ha avisat a tots els usuaris que arribaven al port de l'incident registrat, de que s'han habilitat diverses zones d'espera on els passatgers poden romandre així com es reparteix botelles d'aigua entre els afectats i s'atén a les possibles peticions.

Poca activitat te aquesta companyia i el servei no te un mínim de qualitat.



La pana se produí al port de Cala Rajada. El vaixell de la companyia "Entre Illes i Canals" ha patit un accident amb el motor que ha produït un forat al casc. Avui (26 de juny) dematí el reparaven. El problema principal de l'avaria era la possibilitat del vessament del gasoil però que ja està controlat.