La residència SARQUAVITAE de Sa Font de Sa Cala i l'associació  FACTORIA DE SOMNIS realitzen una activitat intergeneracional conjunta al Campus d'Estiu de Cala Rajada






   Avui 4 de juliol, l'equip de teràpies de la residència de sa Font de Sa Cala s'ha desplaçat al campus d'estiu de Cala Rajada amb l'objectiu d'explicar als infants l'activitat emmarcada dins el projecte "PRESENT, FUTUR, EXPERIÈNCIA I IL·LUSIÓ".
   Els diferents grups han realitzat un dibuix amb temàtiques i tècniques diferents: per una banda el grup dels petits i mitjans han dibuixat com són els seus padrins, les persones majors, o els moments feliços que han viscut amb els padrins. Per altra banda, el grup dels grans han dibuixat el que pensen que és una residència.



Divendres a les 18.30 hores es realitzarà la inauguració de l'exposició de dibuixos a la residència de Sa Font de Sa Cala on diferents representants del consistori així com tots els infants acompanyats de les famílies estan convidats. Hi haurà un premi per a tots els participants, un petit refrigeri i una actuació de batukada.