L’Ajuntament i tres empreses del municipi presenten les primeres beques universitàries per a estudiants de Capdepera



BASES





 


L’Ajuntament de Capdepera ha presentat aquest matí les primeres beques universitàries per a estudiants de Capdepera. Amb la col·laboració de l’Associació Hotelera i de Serveis Cales de Capdepera (Firstsun Mallorca Hotels), el grup STeH i Predi Son Jaumell, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha donat a conèixer els detalls per aconseguir una beca.
Fernández ha explicat que l’objectiu de les beques és sufragar la formació de la ciutadania i premiar el bon rendiment acadèmic amb la pretensió d’incentivar l’estudi en un municipi turístic com Capdepera, on el factor turístic sol ser motiu d’abandonament escolar. 



Es convoquen un total de 12 beques de 1000 euros cadascuna per a estudiants que iniciaran els seus estudis universitaris el curs 2012-2013. L’empresa Grup STeH cobreix les carreres d’Arquitectura, Enginyeria, Dret, Econòmiques, Empresarials, Graduat Social, Informàtica i Medi Ambient (Ciències Ambientals, Ciències de la Mar, Biologia, etc) en modalitat de Grau o Postgrau. L’Associació Hotelera i de serveis Cales de Capdepera cobreix les carreres  de Turisme i Hosteleria, LADE, traducció i interpretació, comunicació audiovisual i filologies (alemanya i anglesa) en modalitat de Grau o Postgrau. I Predi Son Jaumell cobreix les carreres de Ciències humanes i de la salut en modalitat de grau i postgrau.



El batle ha comentat que els estudiants que vulguin aconseguir una beca han d’estar empadronats a Capdepera els sis anys previs a la sol·licitud i han d’haver cursat aquest any segon de batxiller o el darrer curs de cicle formatiu de grau superior.  El termini per demanar-la és fins el mes d’octubre i d’aquesta manera se dóna la possibilitat de sol·licitud a aquells alumnes que han de recuperar al setembre.
A l’acte de presentació hi ha estat present els regidors de l’equip de govern, el president de l’Associació Hotelera, David Riera, el representant del grup STeH, Pedro Soler, el representant de Predi Son Jaumell, Pedro Pascual, i el director de l’IES Capdepera, Llorenç Llop.

 

Consultau les BASES