El circuit de l'Agulla acull el Campionat de Balears de Cross

El campionat de les Illes Balears de Cross 2012 ha tengut lloc a Capdepera aquest diumenge dia 5. Tot i les baixes temperatures, els més de 100 atletes que s’han concentrat a la platja de cala Agulla han disputat les seves carreres respectives.



Les primeres categories a participar han estat juvenil masculí i junior masculí, amb una distància de 6.500 metres aproximadament.
Tot seguit, s’han fet les curses d’infantil femení, 2500 metres; cadet femení i infantil masculí, 3.500 metres; juvenil femení, junior femení i cadet masculi, 4.500 metres.



Cap a les 12 del migdia han començat les curses promesa femenina i absolut femení, 7.000 metres aproximadament, i per acabar promesa masculina i absoluta masculina, de 12.000 metres.



Mentre els corredors d’aquestes categories competien, s’ha fet l’entrega de trofeus i medalles als guanyadors, lliurats pel regidor d’Esports i Joventut, Fernando Martínez, i pel tinent de batle, Gabriel Torres.

Els trofeus que no s’han entregat avui, es lliuraran a la propera gala de l’esport. 

La VII cursa popular Platja de cala Agulla que s’havia de celebrar també aquest matí, finalment s’ha ajornat, igual que les curses infantils.

Resultats:
El Govern de les Illes Balears ha entregat les medalles a les categories cadet i juvenil. Els trofeus a la categoria infantil eren del Consell de Mallorca.

De la categoria cadet femení, les cinc classificades han estat: en cinquena posició Aida Bravo, quarta posició Aina Hernández, tercera posició Sara Pons, segona posició Alejandra Ruiz i en primer lloc Alexia Hartmann, amb un temps de 14:13.



De la categoria cadet masculí, els cinc guanyadors han estat: en cinquena posició Sergi Reurer, en quarta posició Antoni Torres, en tercer lloc Pau Buistos, en segon lloc Joan Moragues i guanyador de la categoria Joan Noguera amb un temps de 16:30.



En juvenil masculí, els cinc primers classificats són: Damián Pons en cinquè lloc, Lluc Cuennet en quarta posició, Francisco de la Insúa en tercer lloc, Jaume Bauzá en segons posició i Sergi Beltrán en primer lloc amb un temps de 23:54.



En juvenil femení han resultat guanyadores, Diletta Monzani en cinquè lloc, Katy Elizabeth Rivera en quart lloc, Sana Baissa en tercer lloc, segon lloc per Nuria Ramírez i primer lloc per Maria Àngels Mestre amb un temps de 20:09.



Els trofeus entregats pel Consell de Mallorca a la categoria infantil femení han estat per: tercer lloc selecció Mallorca B, segon lloc selecció Mallorca A, i primer lloc Eivissa.



La categoria infantil masculí, els trofeus han estat per les seleccions Eivissa en tercer lloc, Mallorca B en segon lloc i Mallorca A en primer lloc.



Podeu trobar tots els resultats a la pàgina www.elitechip.net