Aquest dissabte, dia 1 de desembre, se celebrarà el XXIV Trofeu de Judo Infantil de Cala Rajada. Polisportiu des Figueral.

   Ja es troba tot a punt per a celebrar el vint-i-quatre  Trofeu de Cala Rajada. Aquest dissabte el poliesportiu des Figueral de Capdepera serà l’escenari per aquesta gran competició reservada al judo en edat escolar (4 a 15 anys), a la qual ja han confirmat l’assistència  més de 200 alumnes, en representació de 19 escoles de judo. De Manacor participaran el Reshinkan  i els col·legis la Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, Es Canyar, Sa Torre i Antoni Maura; de s’Illot el col·legi Talaiot; de Son Servera el Reshinkan i el col·legi Jaume Fornaris; de Sa Coma el col·legi Punta de n’Amer; de Sant Llorenç, el col·legi Guillem Galmès; de Petra el col·legi Juníper Serra; de Sineu el Taikukan; de la Colònia de Sant Pere el col·legi Rosa des Vents; el col·legi públic de Santa Eugènia; i els amfitrions el club Reshinkan de Cala Rajada i les escoles s’Auba i s’Alzinar.

   El proper dissabte dia 1 de desembre a les 16,30 del capvespre començarà el trofeu en les dues modalitats en joc: la d’exhibició Randori i la competició.

   Vos esperam!!!