L'ESCOLAR AGAFA FORÇA

Escolar 1 – Serverí 0

Regional Preferent

11è classificat

Després d’haver passat pel camp de l'Independent, el passat dimecres, amb un resultat d'1-0, l’Escolar tenia un altre derby i es van treure els tres punts, que eren molt importants per anar donant confiança a la plantilla. A la primera part, l’Escolar va tenir els seus dubtes al centre del camp, sense que es pogués tenir el control de la pilota, mentre el Serverí anava acostant-se a la nostra porteria, però amb poca efectivitat. Amb tot, també l’Escolar va tenir les seves oportunitats. A la represa, l’equip local va sortir una mica més ficat en el partit, va tenir una mica més controlat el centre del camp i creà perill, fins que en una gran jugada entre Edu/Reyes/Faba s’aconseguí el que seria el resultat final. Un partit difícil, ja que a falta de 15 minuts l’Escolar es va quedar amb 10 per expulssió de Marc Piris i al final es va passar una mica de pena, però lo important es va aconseguir. Ara mateix l’Escolar està necessitat d’un parell de victòries seguides per tal que els jugadors agafin confiança.

Juvenils
Escolar 1 – Manacor 2
17è classificat
   Bon partit dels Juvenils, principalment a la primera part, en què s’avançarren en el marcador, als primers minuts. S’enfrontaven a un rival superior però l’Escolar va plantar cara, i el que passa sempre, els errors es paguen cars i l’Escolar ho va patir. Tot i això s’està fent una bona feina.