El judo Reshinkan mostra “ LA KIME NO KATA “ en el festival de Rei-DoEl passat dissabte el * Rei-do* (l'escola del camí i respecte mutu) va celebrar el seu 15è aniversari.
El Mestre Perfecte Acosta, director d'aquesta Escola a Mallorca, 6è dan de Jiu Jutsu, 1r dan  de Ken Jutsu i també de Iaido, va ser l'organitzador d'una impecable posada en escena que ens permeté gaudir de les millors demostracions de katas de la nostra comarca. També varem poder gaudir de les vingudes de la terra germana Catalunya, així com una demostració del Foners Mallorquines. L'escenari no podia ser més emblemàtic: la Torre dels Falcons de Porto Cristo.


L'acte s’inicià amb una demostració del Mestre amfitrió, després els Foners ens van impactar amb els seus tirs sempre acompanyats pels xeremiers de Petra. Després hi prengué part el Karate de Jesús Lara, juntament amb els seus fills. El Iaido va ser present de la mà del Mestre Paco, vingut de Barcelona. Pel que fa all Judo Renshinkan, oferí  la Kime no Kata, de la mà de Pep Mascaró i Marcos González. El  Ken Jutsu fet pel gimnàs es Port. El Kempo Karate de Calella vingut de Catalunya Nord i un llarg etcètera de demostracions. Totes les demostracions varen ser seguides per més de 200 espectadors que gaudiren d’un espectacle únic i impecable, amb gran nivell com ens té acostumats en Perfecto Acosta i com és de suposar felicitat per tots els allà presents.