Image

PEP MASCARO IMPARTEIX UN CURS DE JUDO A MENORCA

    El  passat cap de setmana, Menorca va ser el centre d’atenció del judo balear. Varen participar 46 esportistes, d’entre ells tots els professors de l’illa, concentrats en el tatami muntat a l’hotel Almirant Ferragut de Ciutadella. Per clubs. 12 del Bushidokan ,11 Haruka,10 Renshinkan, 6 Escola Menorquina de Judo, 3 d’es Castell y 2 del Gimnàstic Ciutadella, a més del  organitzador Julián Tendero i el professor Pep Mascaró.

   A la concentració de judo el pla d’estudi va ser: dissabte  dematí, estudi del *kaeshi Waza*, una gamma de contraatacs d’alta competició; dissabte tarda, estudi del *Sankaku Waza* un repertori de d’aquesta eficaç tècnica de combat amb totes les seves variants com l’estrangulació, luxació o   inmobilizació ; i  diumenge dematí entrenament amb “randori”de peu i en terra..

   En resum un cap de setmana molt interessant d’intercanvi entre els diferents clubs del Llevant balear, en el qual la companyonia va ser la nota predominant de l’estada Menorca  2007.

Image

 Els representants del Renshinkan, acompanyaments inclosos, varen ser els següents:CATI BARCELO RIERA, JOSEP MORLA VANRELL, ANTONIO DENGRA, ESTIVEN BENGÜECHEA, BETINA SCHULTER, GLORIA MASCARÓ, OLGA MUÑOZ,  MIQUEL BARCELO ADROVER, FRANCISCA RIERA PASCUAL, JUAN SERVERA FERRER, ELKE OSTERMANN, LAURA OSTERMANN, JUAN ANDRES MARTINEZ, LLUIS LLULL PARERA, MIQUEL HORRACH i JOAN NICOLAU GENOVART.