XX Trofeu Internacional Reshinkan, 2011

 

Dissabte 14 de maig de 2011
Polisportiu Miquel A.Nadal de Manacor





Una vegada més per aquestes dates el millor judo  balear té una cita al Trofeu Reshinhan. Enguany han confirmat la participació  de l'Equip Nacional d'Invidents,  els campions de Noruega del BK-Judo, els  judokes representants al SAMYD (Eivissa) , del Dojo Formentera, Haruka Pascual Calbo i Bushidokan de Menorca, a més dels millors clubs de Mallorca: l’ Olímpic, Samurai, ED Mañés, Taikukan, Mallorca Nord Judo , Ajub i els amfitrions, el Renshinkan, El proper  dissabte (14 de maig de 2011) el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor es vestirà de gala per acollir els més de 100 participants per a disputar els títols que hi ha en joc. S’arriba a la vintena edició del Trofeu Renshinkan.

All trofeu Renshinkan, les categories estan reservades als cadets (15 i 16 anys) i els sènior (absoluta, més de 17 anys) tan masculina com femenina,  enguany també se compta  amb la participació de la sub-15 (13 i 14 anys)



Aquesta nova edició del trofeu es presenta molt interessant, amb la presència de medallistes nacionals de Noruega, l'Once i del judo Balear. L'espectacle està assegurat. Aquest dissabte al Poliesportiu Miquel A. Nadal el millor judo de les nostres Illes està en joc, La competició començarà a les 17'00h.