El Club de Judo Reshinkan , el club millor classificat del campionat de Mallorca Escolar amb  11 MEDALLES D'OR, 5 DE PLATA, 6 DE BRONZE







Aquest passat dissabte, dia 26 de març de 2011, Sineu  va ser un vegada més  el centre d’atenció per a tots els amants a aquest esport d’origen japonès. L’ esdeveniment a disputar no podia ser més emocionant: el Campionat de Mallorca Escolar.

   Gairebé tots els clubs de Mallorca van participar del Campionat, i amb ells els gairebé dos-cents alumnes aspirants al títol, és clar en les seves respectives categories. Les categories participants en el campionat de Mallorca eren les següents:  sub 11 (9 i 10 anys), sub 13 (11 i 12 anys), sub 15 (13 i 14 anys) i sub 17 (15 i 16 anys).

   Els joves esportistes, representants del Renshinkan van estar molt bé, dominant en tot moment la gairebé la totalitat de les categories que ells disputaven. El Club del Llevant Mallorquí va participar amb 25 judokes i de fet 11 es van fer amb el títol. El va seguir l’ Olímpic que guanyà 10 ors, el Taikukan amb 8, el Dojo Muratore amb 7  i el Mallorca Nord Judo, amb 4. L'ED Mañes, I amb 2 el Samurai, El Ajub i el Santa Eugènia no van obtenir medalla d’or.

El resultat final per clubs va quedar de la següent manera:
1 º) Renshinkan: 11 OR , 5 ARGENT,   6 BRONZE  TOTAL: 76 PUNTS
2 º) Dojo Muratore 7 OR, 6 ARGENT, 18 BRONZE. TOTAL: 71 PUNTS
3 º) Taikukan 8 OR, 8 ARGENT, 5 BRONZE. TOTAL: 69 PUNTS
4 º) Olímpic 10 OR, 4 ARGENT,  3 BRONZE. TOTAL: 65 PUNTS
5 º) Mallorca Nord Judo 7 OR, 7 ARGENT, 8 BRONZE. TOTAL: 64 PUNTS
6 º) E.D. Mañes 4 OR, 2 ARGENT, 4 BRONZE. TOTAL: 30 PUNTS



Els medallistes del Renshinkan són els següents:

Medalles d'or: DIEGO VELASCO LLODRÀ, ALINA SÁNCHEZ HINGST, PAU RODRIGUEZ, JAIME FERNÁNDEZ, MIQUEL CABRER, SERGI FULLANA, LLUIS LLULL RIERA, VICTOR MANUEL MORALES, JAVIER SÁNCHEZ HINGST, DENISSE ALMUNA i NEUS POU JIMÉNEZ.

Medalles d’argent: FRANCO SERGIO GONZÁLEZ, MIQUEL GINARD, YERAI MATAMALAS, BIEL FONT i VANESA MIKHILOVA

Medalla de bronze: JAUME MAIMÓ JUAN, JAUME NICOLAU, FRANCIS JOSE ESPASANDIN, PEDRO FEBRER MARTÍNEZ, CRISTINA CONEJO i TIZIANA LABORDA

JOSEP SUREDA I PEP LLUIS MAIMÓ, obtingué la 5a  plaça, i NOFRE RUIZ la 7 ª plaça