Horts Wein participarà a les terceres Jornades de Futbol Base de Capdepera



Dia 7 de març, a partir de les 19,30 hores, al Teatre de Capdepera


A Capdepera tindrem la sort de comptar amb Horts Wein, en el primer dia de les ponències del futbol base de Capdepera, el dia 7 de març. Amb antelació, el dissabte dia 5,  a partir de les 12 del matí,  farà una demostració pràctica pels entrenadors, (segons afirmacions de la federació de futbol, assistiran uns 120 alumnes, de l'escola d'entrenadors) i altres persones que estiguin interessades a assistir. La pràctica es farà  en el camp d'Es Figueral
Horts Wein, llicenciat amb diploma en Educació Física amb el mestratge de futbol ha estat ex- tècnic del Borussia, FC Köln (Alemanya), FC Barcelona (Espanya) i Cosmos (Nova York, EUA). Ha format tècnics en 51 països, entre ells, Espanya, Itàlia, Alemanya, Anglaterra, Uruguai, Mèxic, Xile , Rússia, etc . Ha estat durant 2 anys seleccionador d'hoquei a Alemanya i cinc a Espanya

Docent universitari en "metologia i didàctica de jocs col.lectius, és també llicenciat en INEF (Barcelona).

És l'autor de 31 llibres (quatre d'ells sobre l'ensenyament del futbol). Els seus treballs han estat publicats en alemany, anglès, holandès, rus, italià i espanyol.




Assessor (mentor) per a la formació de tècnics de futbol, dels 31 llibres els més llegits són els que porten per títol. Futbol a mida del nen, volum 1 i 2 i Futbol a la mesura de l'adolescent.

El dilluns dia 7 després de la ponència del Sr Horts, al teatre municipal de Capdepera, hi haurà un col.loqui en el qual intervindrà Juanmi GELABERT. El nostre paisà Juanmi, exjugador professional (Elx, Huelva, Sevilla, Hèrcules, Gijón, etc.), En l'actualitat viu a Alacant, segueix en el món futboler, de comentarista de ràdio i televisió a la Comunitat Valenciana.
Luis CARRERAS. Ex jugador professional del Barcelona, Mallorca, Ato. Madrid, etc. Avui entrenador del Sabadell de 2a divisió b, equip que lluita per l'ascens i candidat per a la temporada a entrenar al Barcelona B.

BETO