Crec que ens mereixem una ajuda!

Benvolguts aficionats de Capdepera i Cala Rajada:
 
Em dirigeixo a tots vosaltres per un senzilla raó, per uns colors que tots duim dedins i perquè formam part d’un poble molt important per mi i per un objectiu molt clar, que és que en aquests moments l’equip de futbol gabellí que juga a Regional Preferent necessita més que mai el vostre recolzament i força moral per aconseguir la seva principal fita que és aconseguir la permanència.

Ara no és moment per a les crítiques, malgrat puguin ser constructives i respectables cap al cos tècnic o cap als jugadors, almanco sense saber què passa dins. A partir d’aquí tothom és lliure d’opinar, però els jugadors es mereixen un poc de respecte i suport, i és per això que vull que sàpiguen un parell de detalls:
 
1.     Quan es va formar l’equip disposàvem d’una plantilla de 25 jugadors que per diversos motius a partir del mes i mig de competició i anant tranquils a la taula de classificació, 5 d’ells varen haver d’abandonar (Emo, J.Cabrer, Salva, Galle i Joan Gomila).
2.     Quan més o manco tornàvem a partir hi va haver una altra baixa inesperada i sense explicació (Gerardo). Quedàrem amb 19 jugadors.
3.     Fitxatges. A partir d’aquest moment es va pujar n’Abdoulaye de l’equip filial per poder tenir una plantilla més compensada. Ara tenim 20 jugadors.
4.     Per què puja un juvenil i no un de l’equip filial? La normativa de la Federació diu que per pujar un jugador d’un altre equip ha de ser sub-23 (menor de 23 anys) i al filial només hi ha dos jugadors que ho compleixen: un, per motius escolars tan sols entrena, i a l’altre, per motius personals, no li interessa pujar. Per això s’aposta pels juvenils.
5.     Fitxatge més fuita. Abans d’acabar l’any, es va aconseguir fitxar un altre jugador que venia de fora (per no haver de tocar els equips d’abaix), en Solivelles, però en el mateix moment es va produir una altra baixa (Dani Soto).
6.     Plantilla: porters Tòfol i Joan Albert; defenses: Àngel, Martí, Javi del Canto, Medina, Solivelles, Nico Porro, Abdoulaye; mitja: Fran, Marc Piris, Rocha, Joan Ferrer, Jaume Moll, Jaume Faba, Alvaro, Isma, Trini; davanters: Miquel Ferrer, Edu, Benji i Juanma Vador (22jugadors).
7.      Lo que ha passat es pot considerar normal a un equip, però s’han de tenir en conte (tot això està escrit abans del Escolar-Gènova) 10 lesionats: Fran 4 mesos, Nico Porr 2 mesos, Abdoulaye 1 mes, Jaume Faba 3 setmanes, Juanma i Alvaro malalts, Joan Ferrer cinquena groga, Piris de viatge i Rocha indispost, Àngel 3 setmanes, Trini i Medina 3 mesos lesionats, tot i que fa dues setmanes que han tornat, Miquel Ferrer 1 mes lesionat però ja fa una setmana que entrena i Jaume Moll pinçament d’esquena.
8.     Escolar – Gènova: Convocatòria de 16 jugadors dels quals tenim Moll, Juanma i Alvaro malalts i hem pujat dos juvenils (Alex Murillo i Toni Miquel Fajardo).
9.     Conclusió: ÉS PER AIXÒ QUE TOTS ELS JUGADORS QUE HI HA A LA PRIMERA PLANTILLA FAN UN DOBLE ESFORÇ! (en un moment o altre) PER PODER ACONSEGUIR LA SALVACIÓ.

ARA QUE JA SABEU EL QUE HI HA, OBRAU COM TROBEU, PERÒ CREC QUE ENS MEREIXEM UNA AJUDA I NO CRÍTIQUES!
 
Mariano Ramon