Dies 21, 22 i 23 de gener tingué lloc el curs de SUP al Centre Cap Vermell

   Divendres passat (per dia 21 de gener 2011)  va començar el primer curs de SUP (stand up paddle)  a  Cala Rajada, organitzat per la Federació espanyola de surf, Jetboatmallorca  i IOSUP  (Organització internacional de Stand Up Paddle). L'Ajuntament de  Capdepera, ens va facilitar les aules al Centre Cap Vermell de Cala Rajada. 



   Durant el matí de divendres es van impartir les classes  teòriques, per la tarda, fins i tot amb el mal temps que feia, els 14 alumnes participants anàrem a Cala Gat  ja que hi havia un fort nord-est que provocava unes fortes ones . Divendres al capvespre es varen donar les primeres classes de material, metodologia, condicions  i tècniques de remada.



   El dissabte al matí a les 10 es procedí a tornar a entrar l’aigua, a Cala Gat, amb unes temperatures prou  fredes...de fet els participants portaven neopré  i a las parts que quedaven lliures se sentia molt de fred. Així i tot  els ànims van fer que el fred desaparegués. El dissabte se varen fer  classe de remada, seguretat i metodologia.
   A les 17:00 sortírem de l'aigua prou cansats, però amb la felicitat  dibuixada en el rostre de tots els alumnes. Alumnes, alguns d’ells, vinguts d’Eivissa, Menorca i Alacant. A la nit tots van gaudir amb les festes  de Sant Antoni  Cala Rajada. Allotjats a  l'Hostal  Alcina, on van poder gaudir d'un bon foguerons i el típic ball dels dimonis.



Diumenge varen tractar el darrer tema  del curs... el tema d'onades i tècniques de remada amb onades. A Cala Agulla hi havia temporal de NE i a Son Moll entrava la mar que recollia el Llevant, amb ondes petites de no més de mig metre. Tots els alumnes varem gaudir d’un bon dia d’onades.
 


Per acabar volem donar les gràcies a  IOSUP, la Federació i l'Ajuntament de Capdepera



Informem que qualsevol persona interessada en aprendre aquest nou esport, una combinació d'esport amb medi ambient, gaudint de les cales de Mallorca, contemplant el fons marins des de dalt de la taula, etc .. pot contactar amb Joan Bonet - Jetboatmallorca.com 651063070

Trobareu més imatges en aquests links

http://www.facebook.com/album.php?id=520840037&aid=611268

http://www.facebook.com/album.php?id=520840037&aid=612399