Ruta amb SUP de Son Moll al far de Capdepera, gener 2011



Curs de SUP-STAND UP PADDLE  al Centre Cap Vermell

Dies 21-22-23 de gener

Impartit per monitors de la Federació espanyola de Surf



Dissabte dia 15 de gener, pel mati, JetboatMallorca va organitzar una travessia a la zona de Betlem. Degut al vent,  bufava de NE a 8 nusos, es va canviar la ruta i es va  sortir des de la platja de Son Moll, ja que les condicions aquí eeren idònies per a poder practicar SUP-STAND UP PADDLE.
Com em informat abans, el proper cap de setmana tindrà lloc el primer curs de monitors de SUP a Mallorca, concretament a Cala Rajada.
Per tant la sortida va ser des de Son Moll, fent la ruta en direcció al far de Cala Rajada., passant per el port , Cala Gat i les coves sota el far.
La assistència va ser màxima, ens vàrem reunit 28 persones amb tables i rems  per  a donar a conèixer, a la gent, una altra manera de veure Mallorca. i per tant  una manera senzilla de fer esport amb contacte amb la naturalesa. Molta gent pensa que l’aigua esta freda, però cal dir que la temperatura de l’aigua és gairebé la mateixa a hivern que a l’estiu . No obstant la temperatura exterior sempre canvia. per això amb un neopré es pot gaudir  tot l’hivern de aquest esport.
Avui dissabte no només portaven neoprens, molts d’altres anaven en banyador i neoprens curts, ja que aquest esport et fa entrar molt en calor i treballes moltíssim els abdominals, les cames i els braços.
Si qualcú té interès per a  practicar aquesta modalitat de remar, es pot posar en contacte amb en Joan Bonet.
Us deixo aquí un apartat un link ..on podreu veure la ruta duta a Cala Rajada
La pròxima sortida la farem pel febrer!

http://www.facebook.com/album.php?aid=608486&id=520840037&saved





Joan Bonet/ JetBoat Mallorca