El Club Reshinkan obté 3 medalles d’or, 1 d’argent i 3 de bronze, al 3r Control Escolar











   El poliesportiu de Sineu va ser, una vegada més, seu de  la trobada d’esportistes que disputen els campionats escolars de judo. La cita va tenir lloc el dissabte deia 8 de gener.  Aquest control comptà a la participació de gairebé cent judoques, per bé que la proximitat de les vacances de Nadal va produir una minva de participants.
   El Renshinkan va participar amb només 7 joves esportistes, però tots hi quedaren en molt bona posició, de fet podríem qualificar la seva participació com a excel•lent.
    Miquel Cabrer guanyà el primer lloc després de vèncer quatre combats. Na Cristina Ortega  guanyà també 4 combats, per la qual cosa també obtingué al primera posició.  Pere Febrer va guanyar dos combats i va perdre un, així i tot obtingué la primera plaça. Sergi Fullana quedà en segona posició, després de guanyar un combat i perdre un altre.
    Pep Estelrich i Neus Tizón, per la seva part varen guanyar  dos combats i perderen dos, així aconseguiren el tercer lloc. Jaume Maimó també aconseguí classificar-se en tercer lloc.
   Com dèiem a l’inici, uns resultats excel•lents.