AIXÍ NO ANAM ENLLOC

Cardassar, 2 - Escolar, 0




Regional Preferent
Cardassar 2 – Escolar 0
15è classificat

Cardassar: Joan A. Pol, Luis Brunet, Xavier Idevix, Miguel Miquel, Jonathan Cano, Xavier Gil, Gabriel A. Roig, Marc Gil, Juan Galmes, Xavier Burguera i Joan Rigo.

Escolar: C. Irles, Angel Dominguez, Del Canto, J. Faba, Martí Bisellach, N.F. Méndez, Joan M. Moyà, Jaume Moll, Benjamín Sanz, Eduardo Muñoz i Miquel Ferrer.

Gols: 1-0 Joan Rigo (min 21) i 2-0 Xavier Gil (min 50)

Àrbitre: Julián Víctor López Coll.

Amb dos gols a pilota aturada, el Carde es va quedar amb els tres punts, que el deixen a la zona tranquil·la de la classificació, mentre que l’Escolar no fou capaç de materialitzar les ocasions que va tenir, que foren poques. Al futbol hi ha un aspecte que no s’entrena, i és l’actitud dels jugadors davant situacions complicades, i amb aquesta ja són dues les setmanes que passa el mateix. Molta feina tindrà es “mister” per mirar d’arreglar aquesta situació, el problema és que el cap visible del comportament de l’equip és ell i, com tots sabem, seria el primer a caure, tot i que els que juguen són els jugadors.
 
Tercera Regional
Murer 3 – Escolar 2

10è classificat
 
Juvenils
Escolar 3 – Lloseta 0
8è classificat
Després d’una primera part en què es va veure poc futbol, l’Escolar va saber doblegar un Lloseta que és de la nostra lliga.
 
Cadets
Escolar 1 – Sta Catalina 0
10è classificat
Partit vibrant el que es va viure dissabte. Amb un gol de penal, marcat per Xisco, l’Escolar el va fer valer per endur-se el tres punts. Els darrers 25 minuts  foren d’infart, ja que el Sta Catalina anava a la desesperada per tal d’empatar, però l’Escolar va saber aguantar fins al final.  




 
Futbol Femení
Escolar 0 – Espanya 2
 
Infantils
Escolar 1 - La Salle 7
 
Alevins F7
Cala D’or 1 – Escolar 2
Artà 2 – Escolar 1
 
Benjamins F7
Escolar 6 – Petra 1
 
Benjamins F8
Escolar 7 – Juv Sallista 0
 
Prebenjamins
Escolar 0 – Campos 2
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora