DOLENT, DOLENT, PERÒ MOLT DOLENT

Escolar, 1 - Pollença, 2


Regional Preferent
Escolar 1 – Pollença 2

15è classificat

És el de sempre, l’Escolar dóna vida als morts i ahir ho va tornar a fer davant un Pollença per a mi més fluix que el Calvià però ben posicionat al camp i amb molta veterania. La primera part va ser infumable i no va tenir per on agafar, amb moltes imprecisions tant per una banda com per l’altra i pràcticament sense crear cap tipus d’ocasió. A la represa, va semblar que els primers deu minuts la cosa anava una mica millor, però, una setmana més, ens tornen a marcar a pilota aturada i es va tornar a la tònica de la primera part fins que, a la desesperada, l’Escolar aconseguí  empatar. I just després, en una errada nostra, el Pollença es tornar a posar per davant en el marcador i ja no hi va haver temps de reaccionar. L’actitud de l’equip té molt que desitjar davant situacions complicades i ahir es va veure ben clar. No podem anar de sobrats. I la setmana que ve, a Sant Llorenç. 
 
Escolar: Gerardo Cuesta, Angel Dominguez, Juan J. Del Canto Duran, Sow Abdoulaye, Marti Bisellach, Jose Galletero, Juan Ferrer, Jaime Moll, Benjamin Sanz, Eduardo Muñoz i Joan M. Moya.

Substitucions: Jaime Faba per Joan M. Moya (min.46), David Rocha per Eduardo Muñoz (min.77) i Alvaro Ortega per Juan J Del Canto Duran (min.83).

Pollença: Guillem Alzamora, Llorens Capllonch, Maximiliano A Romano, Daniel Torres, Juan Castanyer, Miquel Cabot, Luis C Ortiz, Bernardo Moragues, Joan Pons, Antoni Martorell i Jaume Cabot.

Substitucions: Jaume Cabot per Maximiliano A Romano (min.60), Alejandro Gallardo per Juan Castanyer (min.71), Antonio I. Toro per Antoni Martorell (min.78), Sergio Garcia per Daniel Torres (min.85) i Marcos A Cabanellas per Joan Pons (min.90)

Gols: 0-1 Juan Castanyer (min 62), 1-1 Benjamin Sanz (min 87) i 1-2 Luis C Ortiz (min 90)

Àrbitre: Moisés Martínez Mayol, assistit per Juan A. Coll Pérez i Jaume Gelabert Cànaves.


Tercera Regional
Escolar 1 - Son Macià 0
8è classificat
 
Juvenils
Penya Arrabal 1 – Escolar 1
11è classificat
 
Cadets
Rotlet Molinar 1 – Escolar 3
10è classificat


 
Futbol Femení
Escolar 1 – S’Horta 3
 
Infantils
Mallorca 6 – Escolar 2
 
Alevins F11
Escolar 3 – Margalidà 1
 
Benjamins F7
Manacorins 1 – Escolar 8
 
Benjamins F8
Cardassar 2 – Escolar 10
Escolar 1 – Binissalem 2
 
Prebenjamins
Escolar 10- Manacorins 0
 
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora