Fàcil i sense despentinar-se

Escolar, 6 - Calvià, 1

Regional Preferent
Escolar 6 – Calvià 1
Fàcil i sense complicacions fou el partit que va jugar l’Escolar davant el coer de la categoria i així va quedar demostrat fent fins a 6 gols, després que acabàs la primera part amb un 2-1. Com no podia ser d’altra manera, ens van ficar la por al cos al minut 3, en que l'Escolar encaixà un nou gol a pilota aturada, i ja he perdut el compte dels que ens han fet així. Tot i l’ensurt, l’equip va reaccionar i va deixar clar sobre el terreny de joc qui era el millor dels dos. A banda dels tres gols de Benji , els dos de Galletero, el de Miquel Ferrer, i un en pròpia porta, poques coses més es poden dir del partit. Un resultat que serveix per agafar confiança, sense oblidar  que la setmana que ve tornam jugar a Capdepera davant el Pollença. Segur que no serà el mateix.

3ª Regional
Santa Mònica 1 – Escolar 0

Juvenils
Escolar 5 – Patronat 3
Entretingut partit dels juvenils, amb gols i bon joc. Amb els juvenils, a banda de mirar el partit, és un espectacle escoltar en Monseriu a la banqueta.

Cadets
Escolar 1 – Spt At Ciutat de Palma 2

A vegades el futbol és cruel i dissabte l’Escolar en va pagar les conseqüències davant un rival molt fluix. L’Escolar es va cansar de crear ocasions clares de gol, una pilota al pal i domini total del joc, però no va ser suficient per guanyar el partit. No es mereixien perdre.