Llistat de guanyadors del III Torneig de Tennis Seguros Bilbao de Cala Rajada

Èxit de participació i de públic assistent

El passat cap de setmana a les pistes de tennis del Bella Playa es van celebrar les grans finals de cada categoria del III Torneig de Tennis Seguros Bilbao de Cala Rajada. Enguany amb una participació rècord i demostrant un gran nivell de joc durant tota la setmana. A destacar com no la participació dels més menuts que s'estan iniciant al món del tennis i la gran assistència de públic durant el torneig, en especial els dies de les finals.
   L'entrega de trofeus es va celebrar a la cafeteria del Tennis Bella Playa, on els participants ven rebre els seus merescuts premis.

En l'àmbit purament esportiu els resultats varen ser els següents:

Finals benjamí iniciació
, 1er Pere Sard, 2on Diego, 3er Toni Bonet, 4rt Martí Adrover

Final aleví C, campió Màrius superant en Xerafí Nebot per 9-7

Final aleví B, campió Gabriel Sánchez per 9-5 davant en Joan Sard

Final consolació aleví A, campió Pablo Martínez (l'any passat campió benjamí) que va superar a na Cata Herrero per 9-6

Final aleví A, campió Noe Amer derrotant per 6-2 i 6-1 a Sacha Fernández

Final infantil, campió Ivan Vives que va derrotar a Pep Vicens per 6-1 i 6-1

Final consolació absoluta femenina, Pilar Faba va imposar-se a Olga Morey per 6-3 2-6 i 7-6 en una final d'infart.

Final absoluta femenina, campiona Marga Massanet que va superar a Cati Sidler, que no va poder revalidar el títol, per 7-5 i 7-5 en una emocionant final.

Final consolació absoluta masculina, Jose M. Paniagua va superar a Toni Saavedra per 6-2 i 6-1.

Final absoluta masculina, campió per tercer any consecutiu (és en Rafa Nadal del Torneig) Toni Gómez que va derrotar a Serafín Fernández per 6-3 i 6-2

Tenint en compte els precedents, sembla que el Torneig de Tennis Seguros Bilbao de Cala Rajada està consolidat dins el municipi, augmentant cada any el nombre de participants i obrint el torneig als més menuts. Enhorabona a tots ells.