Molt bona actuació dels judoques del Reshinkan al Torneig de Judo de les Festes de Sant Roc a Cala Rajada





      La Plaça dels Pins va ser el marc idòni per  a la celebració del Torneig de judo infantil de les Festes de Sant Roc 2010. Aquest tipus d'esdeveniments es diferencien de les clàssiques competicions per que no es realitzen en Poliesportius sinó que el seu lloc ideal pot ser el capvespre a l'aire lliure a la cèntrica plaça del poble, en aquest cas la concorreguda plaça dels Pins de Cala Ratjada. 



   En el Torneig van prendre part la quasi totalitat dels pobles de la Comarca del Llevant mallorquí, Manacor, Artà, Sa Coma, Son Servera, S'Illot i els amfitrions de Capdepera i Cala Rajada, per a les edats reservades de  5 a 12 anys. Hi va haver una participació al voltant de 50 nens / es.



   Un cop finalitzat l'acte el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Capdepera,  Sr. Climent Crespo, va ser l'encarregat de lliurar els premis els grans vencedors:

   Els premiats varen ser els qui relacionam a continuació:
   LUCAS ANZENGRUBER,  FRANCISCO JOSE ESPASANDIN, ZAIRA CASTILLO, LARA SCHULTER, TERESA JOAQUIN,  AZAHARA HINCHADO, ALBA HERNANDEZ,  ISMAEL GARCIA, PEDRO MASSANET, ALI LABSSAIRI, MARCO MARX, ANTONI GALIANO, VICTOR MANUEL MORALES, JEAN FREDERIC BOBIE SIESS, PABLO MARTINEZ, YANNICK WILKEN, JAVIER SANCHEZ, FIDEL MARTINEZ, ANGEL NUÑEZ, JESUS NUÑEZ, GIOVANNI CAMPARI, PAU GOMEZ-QUINTERO, FABIO SANCHEZ, MAX GOMEZ-QUINTERO, ORIOL MARTINEZ, MARIO ALEXANDRUS LAZAR, JUAN TONI ARQUELLADA, FRAN MARTINEZ, CRISTINA CONEJO, DENISSE,  SOFIA NIETO, MONICA GARCIA FEORE, AINOHA ALONSO, LUCIA MARTINEZ, VANESA MIKHAILIVA, ALINA SANCHEZ, HECTOR HERRERA, DANIEL JAMES GARCIA FEORE, PEP MUÑOZ i JAIME FERNANDEZ


Pep Mascaró