Resultats del Club de Judo Renshinkan al 4t Torneig Festes de Sa Coma 2010

 

   La setmana passada (segona quinzena de juliol) varen  ser les festes patronals de Sa Coma, entre els seus nombrosos actes figura la competició infantil de judo, reservada per a edats  de 4 a 12 anys. Una vegada més varem poder gaudir del millor judo infantil sota l'organització Renshinkan, en què uns 50 nins i nines van fer les delícies a tots els allà presents.
  El marc per a la realització d'aquest 4t Torneig va ser novetat, i molt bé encertat per a aquest any, la plaça de l'Avinguda de ses Palmeres just davant de la platja. L'horari no podia ser més idoni per a l'estiu, el capvespre. 



  Es va iniciar amb la presentació dels participants i l'encarregat d'obrir l'acte va córrer a compte del Sr Mateu Frau, delegat de l'Ajuntament de Sant LLorenç de sa Coma que va donar les paraules de benvinguda i l'enhorabona a tots els participants.




Finalitzat l'acte es va fer entrega dels respectius premis, un trofeu, una samarreta, que van ser entregats pels responsables de la Delegació



  Els primers classificats són els que anomenem a continuació:

ANTONI SUREDA, FRAN MARTINEZ, VICTOR M. TRIVIAÑO, PEDRO MASSANET, SERGIO RAMOS, MIQUEL BOTIGA, XISCO GARCIA BRUNET, ORIOL MARTINEZ, GIOVANNI, VANESA MILKHAILOV, CRISTINA XAI, AINOHA ALONSO, LUCIA MARTINEZ, MONICA GARCIA, IRENE MARTINEZ, JUAN DANIEL MIRO, JUAN TONI ARQUELLADA, MARIO ALEXANDRU LAZARO, JUAN TONI GARCIA, ADRIAN RUPÉREZ, DANIEL JAMES GARCIA, RODRIGO MARTINEZ, AZAHAR INFLAT, ALBA HERNÁNDEZ, MARGA MORENO, VICTOR M. MORALES, PEP MUÑOZ, ERIC VELIZ, ALEX MONTOSA, SERGIO GUERRERO, XIN YUAN, YANNICK WILK, JERONI MESQUIDA, JAVIER SANCHEZ, LARA SCHULT, DIEGO VELASCO, JAUME NICOLAU, LLORENÇ NICOLAU, CATI MESQUIDA i JUAN MATEO MILI.