L'esportista Antonio de la Rosa pasà per Cala Rajada en la seva aventura per les Illes Balears










   Dijous 24 de juny  (a les dotze del mig dia) l’esportista Antonio de la Rosa començà la seva aventura anomenada “4 illes 4 cims 2 dies” . La prova consistí en recòrrer les quatre Illes Balears en dos dies, pujant alhora als quatre cims més alts de cadascuna, sense emprar mitjans de transport a motor. En total va recórrer més de 200 quilòmetres en bicicleta i 150  quilòmetres per mar, amb un prototip de caiac tipus polinesi.
   Aquesta   prova la superà en 50 hores, dues més de les previstes, havent dormit a penes una hora i mitja. El mateix dia de la sortida a Menorca (travessà l’illa en unes 3 hores), va salpar cap a Mallorca. Sortí de Cala Santandria i superà les 25 milles que la separen de Cala Rajada en 6 hores, navegant a un excel•lent ritme de 4 nusos.
    A la revista Desnivel  llegim “El único contratiempo se enmarcará en el capítulo de las anécdotas. Se trata de un despiste de Antonio con una ola lateral que le ha pillado desequilibrado y le ha provocado un vuelco, sin más consecuencias que el chapuzón. Hacia las 22:30 horas de la noche, entraba en el puerto de Cala Rajada
    La travessia nocturna cap a Mallorca la qualificà d’ “idíl•lica”.



   Des de Cala Rajada es dirigí cap a la Serra de Tramuntana per a pujar el Puig Major i dirigir-se cap  a Andratx i deixar Mallorca cap a Eivissa i Formentera, on acabà la seva ruta.
    Dissortadament no podem oferir imatges de l’arribada a Cala Rajada, però volem deixar constància del seu pas pel nostre municipi  i donar-li la nostra enhorabona.


Informació i fotografies tretes de la revista Desnivel