Victòria amb gust de PREFERENT

1ª Regional
At Llubí 1 – Escolar 2
2on classificat

Darrer desplaçament de la temporada, amb una victòria que deixa les coses clares: amb un punt més, l'equip es quedaria a la segona posició.

A la primera part, els dos equips tingueren les seves ocasions però acabà amb empat a zero. Just a l’inici de la segona, Juanma Vador aconseguí el 0-1, a falta de 10 minuts per acabar, Edu va fer el 0-2; ja en el temps de descompte (7 minuts) el Llubí marcà l'1-2.

Aquest ha estat un final de temporada d’infart, amb grans remuntades, molta d'implicació i el resultat final d’un ascens que l’Escolar es mereix per la seva regularitat, principalment a la segona volta.

El partit acabà amb tota la plantilla de l’Escolar festejant l’ascens sobre la gespa, amb bandera inclosa. Ara, el proper diumenge davant el Consell (equip que està pràcticament descendit), hem de puntuar i així assegurar la segona plaça, amb l’ascens directe. Diumenge estaria bé que el màxim d’aficionats anàssim al camp per tal de compartir amb l’equip la festa que la Directiva té preparada.

Juvenils
Escolar 2 – Sant Francesc 2
11è classificat

L’Escolar s’enfrontava al líder de la classificació i el Sant Francesc es va presentar amb 7 jugadors de Divisió d’Honor, mentre que l'equip local jugà amb sis cadets i va plantar cara i fins i to es va avançar en el marcador, amb un gran gol de Toni Miquel Fajardo. A la segona part, el Sant Francesc, mitjançant un penal, empatà el partit, i a la treta d’un corner aconseguí l'1-2. Però l’Escolar no es va rendir i a falta de cinc minuts per acabar el partit aconseguí l’empat, deixant amb un pam de nassos els seguidors del Sant Francesc, un equip que semblava que s'hi jugaven la vida. Fins i tot s'hagueren d'escoltar comentaris menyspreadors cap als jugadors de l’Escolar, però es varen haver de menjar les seves paraules quan es produí l’empat final. En tot això hi havia el “morbo” que Bernat Ferrer tornava a Capdepera per a enfrontar-se al seus antics companys, i la veritat és que va fer un bon partit. Cal dir que el comportament dels jugadors del Sant Francesc fou d’allò més que correcte, però als seus seguidors els va saber molt de greu un resultat que creien que seria totalment a favor seu. Enhorabona als nostres juvenils.