Sènior Masculí: 7 victòries de 7 partits

Capdepera, diumenge 18/4/10; 10,00h.

Atlètic Escolar 50 – Esporles CB 71

1r parcial (11-12), 2n parcial (8-25), 3r parcial (11-16), 4t parcial (20-18).

Carril. D (1f, 2p), Regueiro. Ll (1f, 16p), Guardiola. C (0f, 4p), Saavedra. M (1f, 0p), Cruz. C (4f, 7p), Vasquez. D (0f, 0p), Romero. M (2f, 0p), Marí. P (0f, 0p), Pérez. M (1f, 0p), Roy. C (0f, 0p),  Rico. D (3f, 21 p).

Hem jugat tal com hem entrenat: de manera insuficient. La indisposició de’n Ferran i de’n Gorry, i l’absència de’n Lluís, Manu i Pep en els entrenaments, han provocat que no juguéssim al nostre nivell habitual. Amés a més, se’ns presenta un àrbitre molt irregular, que s’anima a pitar en condicions, a 2 minuts per al final.  L’equip no ha aconseguit agafar el bon joc, malgrat els intents; així i tot, estic molt content del saber estar dels meus jugadors en situacions bones i també adverses, així com també la seva maduresa. Per enèsima vegada, agrair als infantils Chan, Manu i Dani per la seva aportació i les seves ganes. La part positiva de la jornada: el gran debut de’n Dani Carril, què malgrat els seus nervis, ha mantingut una bona intensitat i ha aconseguit anotar la seva primera cistella. De manera puntual i merescuda, vull destacar a Rico per la seva feina bruta, què per desgràcia, en aquest partit, no s’ha vist recolzat pels seus companys.

Guillermo Mir.

Pròxim partit: diumenge 25 d’abril al Port de Pollença: Eu Moll – Atlètic Escolar
----------------------------------------

Júnior Masculí
Palma, divendres 16/4/10; 20,00h.

CIDE 79 – Atlètic Escolar First Sun 68

1r parcial (25-14), 2n parcial (14-20), 3r parcial (18-18), 4t parcial (22-10).

Regueiro. M (4 faltes, 4 punts), Suñer. F, Mattias (0f, 2p), Cruz. C (0f, 6p), Rico. D (0f, 4p), Ferragut. M (3f, 6p), Pérez. J (5f, 6p), Mir. F (4f, 21p), Esteva. A (3f, 10p), Mingorance. D (2f, 9p).

Guanyar al CIDE no era un objectiu fàcil. Però, tot i arribar tard, i no poder escalfar, el nostre equip va disputar un bon partit, posant-lis les coses difícils als líders del trofeu, gràcies a l’esforç, l’entusiasme i el joc en equip. Malgrat la nostra bona intenció, en els darrers minuts no aconseguírem guanyar-li el pols a un equip al qui li sortien tot tipus de jugades i aconseguien encistellar. Aquesta setmana puc dir que  vaig gaudir del joc, del comportament i l’ambició de l’equip.

Pròxim partit: divendres 23 d’abril, 21h, al Poliesportiu Es Figueral: Atlètic Escolar – B. Mallorca
-------------------------------------------------------

Sènior femení 2a autonòmica
Capdepera, divendres 16/04/10; 20.30h.

Atlètic Escolar 28 – Felanitx 51

Partit guarro, grosser, avorrit, pesat, impertinent, desagraït, desafortunat, brut, groller, lleig, asquerós, horrible, abominable, terrorífic, insuportable, AHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Que qualcú me doni SA PASTILLA!!!!!!!!!!!. Veig ocellets de colorins que me envolten... Pi piri pi pi – Pa para pa pa. Crec que desprès d’aquesta temporada acabaré ben sonat. Guanyàrem el primer quart per 10 a 9, i a partir d’aquí, el Felanitx començar a fer el que millor fan, repartir estopa. Tenint un equip superior al nostre, utilitzar aquest tipus d´artimanya es ben trist, però on no n’hi ha més...

Alberto Llull.

Pròxim partit: Diumenge 25 d’abril a Alcúdia: Dakota Alcúdia – Atlètic Escolar
----------------------------------------------------

Sènior Masculí 1a autonòmica
Capdepera, diumenge 18/4/10; 18h

Atlètic Escolar 67 – Dakota Alcúdia 57

1r parcial (18-18), 2n parcial (20-11), 3r parcial (9-17), 4t parcial (20-11).

Partit avorrit i poc vistós, dur i atropellat en el que no varen ajudar ni els dos equips ni l’ àrbitre, malgrat en aquestes circumstàncies i amb un torneig en joc , el més important és arribar al final del partit amb un punt  més que els contraris. La dinàmica de l’ encontre fou, o al manco ho pareixia, a veure quin dels dos equips feia pitjor les coses, les pitjors eleccions de tir o passada, els mal distribuïts contraatacs o transicions, les defenses de l’home pilota fluixes i permissives igualment que les defenses dels rebots (en algunes ocasions tres rebots ofensius, cosa imperdonable en aquesta categoria), fins que en el final del darrer parcial, els gabellins posaren 6 minuts de coherència i romperen el marcador (51-49) fent un parcial 16 – 8 i poder acabar el partit fora complicacions. Seguim líders amb 7 victòries i 0 derrotes amb un Sa Pobla que ens persegueix amb 5 victòries i una derrota i ens queden tres finals que no podem fallar, i ens faltarà el compromís de tot el planter, cosa que aquesta setmana no ha estat així.   Proper partit: diumenge contra Manacor al col·legi La Salle.

Little wolf!!!!! Així i tot després de fer el darrer quart defensant zona par i tenint el risc de defensar un equip amb dos molt bons llançadors, en 10 minuts de zona, tan sols vàrem concedir 4 cistelles, això si, tres d’elles triples (7 durant tot el partit) i del llançador que havíem de controlar més, crec que hauré de gravar-ho perquè no ho creus ni  contant-ho ni cantant-ho amb sa tonada de Sant Antoni (amb simbomba). Una abraçada.