L'Escolar apallissat a Consell
          CONSELL, 6 - ESCOLAR, 1

La Tercera es mereixia molt més
          ESCOLAR, 2 - PT. POLLENÇA, 2


 
1ª Regional
Consell 6 – Escolar 1
5è classificat
Desfeta de l’Escolar per a acabar la primera volta. Si s'haguessin guanyat els dos darrers partits, ara ens trobaríem a dos punts del segon classificat (La Unió), en tercer lloc, i amb dos punts d'avantatge amb S’Arracó, que és el proper rival. Ara és el cas invers, estam a tres punts i en cinquena posició. Queda tota una segona volta, però per a pujar a Preferent s’ha de tenir ambició, i sembla que d’això ens en fa falta, i molt. Ja són dues vegades que ens fan un set. Esper que sigui la darrera.
 
3ª Regional
Escolar 2 – Pt Pollença 2
12è classificat
Partit d’aquells que fan afició. Tot i anar perdent 0-2, els de Hansi hi posaren tot el que s'hi havia de posar i aconseguiren un merescut empat. S’enfrontaven al líder, i amb un error de marcatge a la treta d’una falta ens marcaren el 0-1; també per un error en la passada d'una pilota cap enrere, ens xiularen un penal del tot dubtós, que significà el segon gol visitant. Però els locals no es rendiren i aconseguiren el premi de l’empat, gràcies a la constant insistència i al compromís. Cal dir que l’Escolar va tenir fins a tres clares ocasions de marcar, però el porter contrari va fer el partit de la seva vida. Enhorabona a tots.
 
Image

Image

Juvenils
Escolar 0 – Poblera 5

7è classificat
No tan sols es va perdre el partit, també perdem un bon jugador (Edu Flaquer) que ha fitxat pel Sant Francesc de Divisió d’Honor. Sempre que un jugador deixa les files de l’Escolar és un fet trist, però també  hi ha motius per a sentir-se molt contents, ja que són fins a tres (Pep Sureda, Bernat Ferrer i Edu Flaquer) els jugadors gabellins que juguen amb un equip de la màxima categoria de Juvenils. Enhorabona a tots.
 
Cadets
Escolar 9 – Sallista At 1

5è classificat
 
Cadets B
Es Raval Sta Catalina 2 – Escolar 6

2on classificat
Si segueixen així tenen moltes paperetes de pujar a Segona Regional.
 
Futbol Femení

Jornada de descans
 
Infantils F11
Calvià 4- Escolar 4
 
Infantils F7
Escolar 1 – Alquería 9

 
Alevins
Escolar 3 – Lloseta 0

 
Benjamins F7
S’Horta 2 – Escolar 2
 
Benjamins F8
Cardassar 1 – Escolar 3
 
Prebenjamins
Son Cladera 0 – Escolar 18
 
Prebenjamins
Escolar 9 – Manacorins 1
Escolar 5 – Cardassar 2
Com més va, més m’agrada veure els més petits. És un festival veure lo bé que s’ho passen, sigui quin sigui el resultat.
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora