Sergio Mir i Kai Domer participaren en el Torneig de Reis de les Illes Balears de Minibàsquet

Abans de donar pas a les cròniques del passat cap de setmana, des de la directiva volem fer saber a tots els veïns i veïnes que tinguin paperetes del Basquet Atlètic Escolar que,  cadascuna va sortir premiada amb 10€ en el passat sorteig de Nadal. I en quant al pagament d’aquestes, hi ha hagut alguns canvis, no s’efectuarà a “La Caixa” de Capdepera ni tampoc al Poliesportiu, sinó que per cobrar-les cal passar-se per la CAM de Cala Rajada.

Per altra banda també volem fer-vos partícips de que els nostres minis Sergio Mir i Kai Domer varen tenir el plaer i l’oportunitat d’assistir al Torneig dels Reis de Minibàsquet 2009/10 que el passat cap de setmana (2 i 3 de gener) es va celebrar al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal (Manacor). Els espectadors vàrem tenir l’oportunitat de veure als millors jugadors i jugadores minis de les Illes Balears. Aquest espectacle va comptar amb la participació de 96 al·lots/es de Mallorca, Menorca i Eivissa que, dissabte a les 9:45h es varen reunir a Manacor. El diumenge, al final dels partits, un Rei Mag repartí regals que el CB Zona 5 i la FBIB havien preparat per tots els participants, però el millor regal de tots aquets joves és un bon grapat de records, experiències, messengers i números de mòbil per a seguir en contacte amb totes aquestes noves amistats.

En nom del nostre club volem dir què és un honor que s’hagin fixat amb dos dels nostres jugadors per assistir a la Selecció Balear, així com també és un honor tenir un centenar d’al·lots i d’al·lotes en el nostre club que, setmana rere setmana, entrenen baix la disciplina dels nostres entrenadors per gaudir d’aquest esport i per, algun dia, poder participar en torneigs tan importants com el que s’ha celebrat.

(FOTOGRAFIES ADJUNTES DEL TORNEIG DELS REIS DE MINIBÀSQUET)

Bàsquet Manacor, 10 – Atlètic Escolar, 60

Abans de comentar el partit de dissabte, vull destacar la participació, en la Diada de seleccions de minibàsquet balear, d’en Kay i en Sergio que ho van fer molt bé.
I, seguidament, pas a comentar el partit: Encara que, físicament i tècnicament els nostres tenien mols avantatges, tant els minis de Manacor com els nostres donaren tot el que tenien durant tot el partit.
Felicit als minis de Manacor per jugar amb intensitat i actitud positiva encara que el marcador no els afavoria, i al que dona tot el que té no és just demanar-li més.
Els nostres al·lots mostraren millores en el control de la tècnica individual (hi va haver menys dobles, passos, i passades defectuoses i més fintes de penetració, de tir i de passades continuades per acabar amb una acció determinada). Ens prepararem per millorar el nostre joc en el pròxim partit contra Consell.
Nico Irigoin

Júnior masculí:

Artà, dissabte 09/10/10; 18h.

Bàsquet Artà, 65 – Atlètic Escolar FirstSun, 60

Essent l’Escolar un equip superior vam perdre incontestablement davant d’un equip guerrer i entregat, tot el contrari que el nostre. Aquest equip no pot viure de la lluita d’en Fran i en George, fa falta alguna cosa més. Si l’entusiasme que tenen per sortir de marxa el mostressin per jugar, aniríem primers amb 0 derrotes. No més comentaris, perquè em bull la sang i diré qualque desbarat.

Albert Llull

Sènior femení:

Santa Maria, divendres 08/01/10; 20h.

Santa Maria, 43 – Atlètic Escolar, 22

Contra vent i pluja, en unes condicions meteorològiques desastroses, partí l’intrèpid equip femení cap a les inhòspites terres de Santa Maria, on l’enemic ens esperava amagat dins del pavelló més trist i patètic de tota l’illa, on per no tenir, no tenen ni aigua calenta. Només la Roxanne “dits morcilletes” fou capaç de dutxar-se per així poder assistir al gran concert de Monte Negro i cía al Templo. Bona actuació de Rebeca i Rosana, la primera anotant (com sempre) i la segona fent la feina bruta (com sempre). Si na Sonia i na Diana no comencen a assumir responsabilitat anotadora, enyorarem a na Silvia mooooolt moooooolt i moooooolt, ja que una jugadora sola no pot assumir la anotació total d’un equip, i això és el que ha de fer na Rebeca, menys mal que és com el conillet de Duracel.

Sènior masculí primera autonòmica:

Capdepera, diumenge 10/01/10;  18h.

Atlètic Escolar Burger King, 75 – Ciusaba 2005 Bàsquet Plà, 66

Sorprenent victòria de l’Atlètic Escolar contra els co-líders i aspirants a l’ascens: el Bàsquet Plà. Sofrida i treballada victòria local, començant el partit amb un 6-4 en els primers 5 minuts de partit, després de sofrir una “pájara” en els següents 4 minuts (6-16) i acabant el primer quart 15-19. Bona defensa en tot el següent quart què ens posava amb un avantatge en el descans del partit (35-31). Millor encara va ser el tercer quart que aconseguírem un avantatge de 50-39; en el darrer quart del partit ens varen plantar una zona par que les va permetre empatar el partit 59-59 a falta de 4 minuts, però una sèrie de bones defenses i atacs que provocaren faltes de tirs lliures ens van permetre distanciar-nos en el minut 8 del darrer quart (66-60), i uns bons atacs per rompre la seva zona 1-3-1 i jugar amb el marcador i amb el temps. Després ja va ser una defensa a la desesperada i constants faltes. Victòria justa d’un equip en progressió ascendent.