Cròniques dels partits de l'Atlètic Escolar de bàsquet,

jornada 18 al 20 de desembre de 2009

Infantil Masculí
Porto Colom, dissabte 19/12/09; 12h.
Joan Capó 62 – Atlètic Escolar 35
   Tot i  la diferència de punts l’equip dels infantils de l’Escolar va realitzar un bon partit. S’ha de tenir en compte el fred que feia a Porto Colom el matí, i potser per això als  nins els va costar molt entrar en el  partit. Va ser cap al final quan varen començar a anotar els punts.
També s’ha d’agrair el bon partit realitzat pels dos jugadors de la categoria  “mini” que varen venir a jugar amb nosaltres; en Jaume i en Joan.
    Xico Vergara  ( Delegat).

Infantil femení
Capdepera, dissabte 19/12/09; 10h.
Atlètic Escolar 15 – Petra 65
   En la darrera jornada de la primera volta, ens enfrontàvem a les primeres classificades amb tres baixes i, malgrat el resultat, estic satisfeta del partit. Al contrari de la setmana passada, aquesta vegada vàrem lluitar per mantenir-nos dins del partit, però la falta d’efectius ens va passar factura en el tercer quart. Des d’aquí aprofit per felicitar a les noves jugadores que, poc a poc, se senten més segures i amb confiança en la pista.
Sense més a dir, us desitjo unes bones festes!

Susana Barrantes.

Cadet masculí
Capdepera, diumenge 20/12/09; 10h.
Atlètic Escolar 68 – Jovent Tren de Sóller 59
   El partit d’aquesta setmana era el darrer de la jornada i el darrer de l’any i, no sé si serà la màgia del Nadal o les meves renyades però, els cadets van fer el partit que fa tanta estona els demanava. Ens enfrontàrem, per fi, d’igual a igual a l’adversari i, tal vegada, per això vàrem gaudir tant d’aquest partit. Estic molt content amb l’actuació d’aquest partit, amb l’actitud i amb el joc. M’agradaria però, demanar un desig  per al 2010: que aquest partit sigui el punt d’inflexió a seguir millorant i a fer una bona segona volta, i no ens quedem estancats en el record. Vull agrair enormement l’aportació dels infantils Chan i Manu i, com saben, estarem encantats que tornin venir a ajudar-nos. Bon Nadal a tots i Feliç 2010.
   Guillermo Mir.

Júnior Masculí
Felanitx, dijous 17/12/09; 20h.
Joan Capó 71 – Atlètic Escolar First Sun 56
    Bon partit dels nostres que, acudint a Felanitx amb 7 integrants de l’equip (5 júniors i 2 cadets), plantaren cara a un Felanitx emparat en la seva patètica pista transversal. Bona actuació general i especial menció a Lluís Regueiro que ja es comença a perfilar com el crack del clan. Vàrem fer zona 2-3 i per mancança de personal la mantinguérem tot el partit. Provàrem un atac convencional Ucla Stile, lligat amb projeccions col·lineals obliqües 1-2- 2-1, amb talls (que no tallarins) fondals de intersecció immediata. Allò més típic.
   Albert Llull.

Sènior Femení
Palma, diumenge 20/12/09; 12h.
Bons Aires 54 – Atlètic Escolar 40
    Nova derrota de l’intrèpid equip femení, en aquesta ocasió en la casa dels Bons Aires, equip argentí però format per jugadores i cos tècnic mallorquí. Només sis jugadores afrontaren el repte, ja que, entre lesions i viatges de festes, estàvem en quadro com se sol dir. Bona actuació de Roxanna, alias “dits-sobrassades” que, tot i tenir el 60% dels dits fotuts va jugar a ple rendiment, essent la millor del partit. Utilitzàrem el clàssic atac Jack Danielsson incorporant variants alfa bravo Charly i alimentant els pòsters des de 115º.

1ª Autonòmica Masculina
Sóller, diumenge 20/12/09; 12h.
Busquets Saint Tropez Sóller 86- Burger King 75
    Bones sensacions d’un Escolar lluitador que va plantar cara al líder de la categoria, un primer quart molt ajustat (25-28) avisava als líders que no hi tindrien fàcil; el segon quart va acabar amb els tres minuts finals amb un poc de kaos i desconcentració (21-11), després del descans vàrem ajustar unes mancances que vàrem fallar en aquests tres minuts finals abans del descans i, a base de defenses alternatives, ens vàrem tornar a ficar dins el partit (16-19). En el minut 33 de partit ens  vàrem posar per davant en el marcador (65-66), en aquest moment el jugador local Mario Aníbal, va agredir al jugador gabellí Gabriel Nebot, va ser expulsat del partit i, aquí després d’un temps mort del Sóller que varen defensar en zona par, en aquest moment crucial vàrem fallar tres llançaments triples, ben alliberats i ben tirats, però errats. I aquí es va rompre el marcador (77-66) i, sumat al mal percentatge de tir lliures, en el darrer quart (8 punts de 17 llançaments) no vàrem poder arribar als darrers minuts a agafar als líders. Ara a gaudir de les vacances.