SÈNIOR FEMENÍ 2ª AUTONÒMICA:  jornada de descans
Atlètic Escolar – Sóller

SÈNIOR MASCULÍ 1ª AUTONÒMICA
Capdepera, diumenge 6/12/09; 18h.
At. Escolar Burger King 81 – Bàsquet Manacor 60

Victòria contundent de l’Atlètic Escolar per 21 punts de diferència en un partit de rivalitat comarcal i empatats en la classificació. Partit marcat pel ritme imposat pels locals aconseguint una diferència de 10 punts en el minut 5 del partit i, augmentant així com anava avançant el rellotge.  Treballada i merescuda victòria amb uns parcials de: 21-16; 16-12; 21-12 i 23-20. En tot moment vàrem anar per davant en el marcador fent bones defenses alternades amb bones lectures d’avantatge ofensiu i castigant al Manacor i no deixant-los entrar dins el partit. Bon arbitratge, digne d’un enfrontament de rivalitat comarcal, molt ben controlat per l’ àrbitre principal (Cirer), l’ única nota negativa van ser les errades en els llançaments lliures (31/46): 15 errades són massa i, en algun partit ens poden faltar i hem de millorar-ho. Ben treballat per part de tots els jugadors locals en tot moment, ja que varen anar sumant i tingueren una concentració brutal, que tanta falta ens fa.
    Baixes per viatge: Dani, Almir, Lluís, Juanan. Altes: el júnior Fran Mir que, va poder gaudir dels 5 minuts darrers del partit.

Pròxima Jornada: At. Escolar Burguer King – CB Hispània.