Gran festa de presentació de l'At.Escolar, temporada 2009/2010











Reportatge fotogràfic de l’acte
 
Cròniques de tots els partits


   Des del Club de l'Atlètic Escolar: jugadors, jugadores, entrenadors, delegats i equip directiu, volem agrair enormement la seva assistència de tots els veïns de Capdepera i Cala Ratjada que ens volgueren acompanyar en la nostra presentació de la temporada 2009-2010. Esperam que s'ho o passassin bé en la nostra companyia, amb el partit dels juvenils i amb la posterior torrada.

    La presentació dels equips va anar a càrrec Tomeu Pascual, però, prèviament, varen prendre la paraula la nova presidenta Susana Barrantes, qui agraí la feina feta a l'arterior junta i va prometre fer-ne més encara; la regidora d'Esports, Pilar Gasull i el Batle Bartomeu Alzina, tot recordant les estones pasades darrera la pilota.

   D'altra banda, com bé sabeu els que vàreu assistir a la presentació, es va sortejar una canastra (incloent un "jamón") i encara no hem tengut notícies de qui ha estat la persona premiada. El nº que va sortir va ser el 02746 , de manera que si algú de vosaltres és l'afortunat ho pot fer saber als membres de l'Atlètic Escolar que estam pel poliesportiu els dilluns de les 17 a les 21h, i vos farem entrega d'aquest magnífic regal.


   I ara passem als partits de la jornada


Minibàsquet Masculí
Capdepera, dissabte 21/11/09; 18.30h.
Atlètic Escolar 84 – CB Esporles 34
1r parcial (13-4), 2n parcial (14-6), 3r parcial (15-5), 4t parcial (21-8), 5è parcial (9-4), 6è parcial (14-7).   

  Es va defensar amb ganes i ordre, aconseguint recuperar balons per sortir amb atacs ràpids, utilitzant la “passada” com a primera idea ofensiva. Esperam repetir el bon joc el dissabte vinent contra l’Artà. Només em queda felicitar als nins per la il·lusió que mostren, tant en els entrenaments com en els partits.


Nico Irigoin


Infantil Femení

Diumenge, Capdepera 22/11/09;  11.30h.
Atlètic Escolar 18 – Montuïri 68
1r parcial (6-19), 2n parcial (5-27), 3r parcial (3-8), 4t parcial (4-14).   

   Aquesta setmana ens tocava jugar contra les primeres classificades i la por va poder amb nosaltres. Malgrat que no eren un rival superior, nosaltres les vam deixar jugar lliurement. En el partit d’aquest diumenge no pareixíem el mateix equip de la setmana passada, en què es va jugar amb ganes i es va lluitar fins a l’últim segon

.
Susana Barrantes

Image
 

Cadet Masculí

Capdepera, 22/10/09; 10h.
Atlètic Escolar 58 – Joan Capó 62
Ferran (2p), Lluís (11p), Manu (2p), Carlos Cruz (4p), Dani (27p), Carlos Guardiola (6p), Marc (4p), Pep (2p). 
1r parcial (9-17), 2n parcial (12-18), 3r parcial (20-12), 4t parcial (17-15).

   Bon partit el disputat aquesta setmana per l'equip cadet, el qual, malgrat haver començat donant un lleuger avantatge al rival, en la segona meitat va saber reaccionar i es van tornar ficar en el partit. El marcador final es va decidir en les darreres accions.
Vull donar l’enhorabona als jugadors per la bona actitud i la intensitat; i esper que aquest partit sigui un punt d’inflexió per seguir millorant.

Guillermo Mir


 
Junior Masculí
Capdepera, divendres 20/11/09;  20h.
Atlètic Escolar Firstsun 59 – Porto Cristo  70

   “Esperàntic”, que no esperpèntic, l’encontre jugat contra l’esquadra de l´arxiconegut Pere Nebot. “Esperàntic” per l'esperança que ens donen alguns dels minuts jugats, que foren realment bons, i també “esperàntic” perquè com l’esperanto es va quedar en res i no aconseguírem guanyar un partit que podria ser nostre. Ressaltar com sempre l’esperit del nostre capità Fran, i la bona aportació de Jeorge of the Jungle. Indiscutiblement, lo més destacable d’un partit jugat just desprès de la presentació oficial del club, fou la torrada que es va realitzar a la pista exterior. Mencionar que si en Gustin Powers hagués fet un triple per cada hamburguesa que es va menjar, hauríem guanyat de pallissa. 

Albert Llull


 

Sènior Femení
: jornada de descans
 
 

Sènior Masculí Primera Autonòmica
Palma, diumenge 22/11/09; 12.30h.
CIDE 43 – Atlètic Escolar Burguer King 63

   Partit sense història, els locals tan sols aguantaren el primer quart i a partir d' aquí tot fou un tràmit. L'Escolar va guanyar els 4 parcials, dominant clarament en el rebot, mentre el Cide anava provant alternatives defensives, home, zona 3-2, pressió, sense cap resultat, (el senyor Sen Say, familiarment anomenat senyor Miyagi, diu: Els dies de perdre, no son dies de guanyar, però intentaré fer tot el possible per guanyar i complicar-ho al contrari de totes les maneres possibles) , agreujat amb una precipitació ofensiva que, per moments arribà a l' anarquia; en cap moment s'acostaren en el marcador. L' Escolar tan sols proposant una defensa a home i zona 2-3 després de cistella ja en va tenir prou, gran domini del rebot provocat per l' avantatge de centímetres; ofensivament vàrem prioritzar sistemes d'atac pels homes interiors. Cal destacar l' aportació anotadora d'en Lluis, malgrat el poc encert de l' equip en els llançaments de tirs lliures i de 6,25. La nota positiva va ser que per primera vegada els 12 jugadors estigueren disponibles.

Antoni Llodrà



   I tot seguit, un extens reportatge fotogràfic de l'acte de presentació del passat divendres, gentilesa de Xisco Campins.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image