Cròniques Atlètic Escolar de Bàsquet

Jornada del 14-15 novembre 2009





MINIBÀSQUET MASCULÍ
Santa Maria, dissabte 14/11/09. 10h
Santa Maria 67 –Atlètic Escolar 65
  Els minis debutaren contra Santa Maria de visitant, realitzant bones accions d’atac intentant sortir de manera ràpida i amb la utilització de la “passada” de la pilota com a forma d’avançar cap a la cistella rival; hem de corregir les pèrdues per cercar passades llargues i agregar al nostre repertori  l’ocupar els carrers laterals per millorar les línies de passada i facilitar la recepció del baló, això ens donarà major eficiència en el nostre contraatac.
   Comportament exemplar en l’actitud i l’esportivitat.
   Nicolás Irigoin.

 
INFANTIL FEMENÍ

Alcúdia, dissabte 14/11/09. 12.30h
Ciutat d’Alcúdia 29 – Atlètic Escolar 27
1r període: 6-8; 2n període 4-4; 3r període 13-8, 4t període 6-7.
   Amarga derrota per a les nostres nines. Dominant la primera meitat de l’encontre amb un gran treball defensiu per la nostra part. En el tercer període sortírem molt despistades amb el conseqüent avantatge dels contraris de tres punts. Expulsió d’Adela Muñoz i Aina Esteva que estaven fent un gran treball aconseguint provocar errades en les contràries i faltes al nostre favor. Apart d’això, és una llàstima que no tinguem un bon percentatge en tirs lliures: Aina d’onze tirs en va convertir dos. Estic molt contenta amb aquest partit perquè totes varen posar moltes ganes i treball. I les ànim a seguir treballant dur i, com les vaig dir a l’acabar el partit “ es guanya treballant els 40 minuts sense descans”.
 Susana Barrantes.



INFANTIL MASCULÍ
Porto Cristo, dissabte 14/11/09. 17 h
Porto Cristo 81- Ath. Escolar 51
   En aquest darrer partit, la lluita per la victòria fou més ajustada, els nostres jugadors cada cop adquireixen una mica més de tècnica i experiència. Tot i que al final no ens enduguérem un resultat favorable, la diferència no fou tan gran pels adversaris com en altres encontres, gràcies a la millora ofensiva i a la confiança que de mica en mica van guanyant en els entrenaments.
   Xico Vergara. Delegat.


CADET MASCULÍ
Inca, diumenge 15/11/09. 12h
Bàsquet Inca 79 – Atlètic Escolar 61
1r període: 16-17; 2n període: 21-13; 3r període: 20-19; 4t període: 22-12.
    Aquest diumenge els nostres cadets varen protagonitzar un partit per a oblidar. Ens enfrontàrem a un rival tècnicament inferior a nosaltres però amb el doble d’ànims, coratge i amor propi que el nostre equip. Va ser un partit on tots eren incapaços de treure de fons o de banda, no entràrem forts a cistella, no defensàrem bé... En el moment on els cadets de segon any havien de posar-se el partit a l’esquena no ho varen fer i els que donaren la cara de la millor manera que van saber foren els de primer any: Pep i Manu, i els jugadors més novells: Marc i Ferran.
  Totes les paraules sobren quan no hi ha res bo a dir.
  Guillermo Mir.
 

JÚNIOR MASCULÍ
Petra, dissabte 14/11/09. 19.30h
Instal·lacions 4 Petra 50 – Firstsun Atlètic Escolar 68
   Fàcil el resum d’aquesta jornada de l’equip junior: PARTIT PÈSSIM. Cap dels nostres va fer un bon partit, ni tan sols el senyor Rico, i tot i així es va guanyar... és el que fa tenir un bon entrenador. A la pròxima jornada es juga contra el Porto Cristo, i serà on els nostres hauran de demostrar si són o no són candidats a guanyar la lliga.
   Albert Llull.
 

SÈNIOR FEMENÍ 2ª AUTONÒMICA
Campanet, divendres 13/11/09. 20h
Campanet 30 – Atlètic Escolar 29
   Nova derrota de les fèmines, en aquesta ocasió a l’inhòspit territori de Campanet. Bon partit de les nostres que disposaren d’una darrera opció als darrers segons, per capgirar el marcador, però no  vàrem transformar. Un d’aquells encontres on t’ho jugues tot a una darrera carta i el destí és l’únic que sap si sortiràs vencedor o vençut. La nota positiva és que després de la reincorporació de Rebeca l’equip ja disposa d’11 efectius, aconseguint d’aquesta manera una victòria i dues derrotes per la mínima, que ja és molt més que en passades campanyes. Destacar l’aportació de Rebeca (rapidus tremendus bixus) que reforça l’equip amb una base més, i també destacar l’absència de Sílvia (Dona Meravella) per “cuento” al genoll.
  Albert Llull
 

SÈNIOR MASCULÍ 1ª AUTONÒMICA
Jornada de descans.


 Club de bàsquet
Atlètic Escolar