Folgada victòria de l'At.Escolar, en el millor partit de la temporada


Es Cruce de Petra, 54
Escolar Burguer King, 78

Volem fer-vos saber que aquesta temporada l’Atlètic Escolar de Bàsquet compta amb una nova categoria: premini mixt. El proper dissabte començaran la lliga, igual que el minibàsquet masculí.
 
 
INFANTIL MASCULÍ

Capdepera, dissabte 7/11/09; 17h.
At. Escolar, 68 - Joventut de Llucmajor, 30
 
Els infantils varen aconseguir la primera victòria de la temporada davant del Llucmajor. Els verds anaren per davant en el marcador durant tot el partit, contra un rival que no va reaccionar fins al darrer quart, quan el nostre avantatge ja era massa gran. Hem de destacar que va ser un partit perquè els al·lots poguessin demostrar els conceptes apresos, com ara la defensa individual, les entrades a cistella i el joc estàtic.
Malgrat ens quedi molta feina per fer, esperam una millora visible al llarg d’aquesta primera volta.
 
Sebastià Regueiro
  
 
INFANTIL FEMENÍ
Capdepera, dissabte  7/11/2009; 18.30 h.
At. Escolar, 19 - Esporles, 56
 
Des del començament hi va haver una gran falta de concentració i poques ganes de jugar, per la qual cosa ens va ser impossible entrar en la dinàmica del joc,  i això ens va dur a cometre un error rere l’altre. He de felicitar n’ Adela pel gran treball realitzat en aquest partit, i n’ Ana pel seu debut, i encara que estava molt nerviosa va aconseguir dos rebots defensius i va saber aguantar. Cal dir que n’ Ana, així com na Laura i na Lucía, són incorporacions noves i dues d’elles mai havien jugat a bàsquet.
Seguirem treballant per a, finalment, obtenir el fruit dels nostres esforços.
 
Susana Barrantes 
 

CADET MASCULÍ
Capdepera, diumenge 8/11/2009; 10h.
At.Escolar, 72 - Pto. Cristo, 73
 
1r parcial: 21-12; 2n parcial: 10-21; 3r parcial: 28-15; 4rt parcial: 13-25.
 
Partit molt fluix per part de l'equip local, que es va caracteritzar per una defensa inexistent i per un excés de confiança. Vàrem iniciar la segona meitat del partit amb una pressió "tota pista", aconseguint un lleu avantatge, però poc després el joc va tornar ser igual al de la primera meitat, per això el partit es va decidir en la darrera jugada.
 
Guillermo Mir

 


JUVENIL MASCULÍ
At. Escolar 74, - Ciutat Romana d'Alcúdia, 52

 
SÈNIOR FEMENÍ
At. Escolar, 39 - Dakota Alcúdia, 41

 
 
SÈNIOR MASCULÍ
Petra, diumenge 08/11/09; 18h.
 
Es Cruce de Petra, 54 –At. Escolar Burger King, 78
 
1r parcial: 12-18; 2n parcial: 16-17; 3r parcial: 19-22; 4t parcial: 7-21.
 
Jose (7punts 2 faltes), Lluís (15p, 4f), Villalobos (15p, 4f), Ferrera (4p, 3f), Almir (4p, 3f), Toni Arnau (8p, 2f), Juanan (13p, 2f), Nico (5p,1f), Rafa (6p, 3f).
Baixes: Biel, Dani i Kiko.
 
En el millor partit del que portam de campionat, sobretot per l'argument presentat damunt el camp, no tan sols de joc, sinó també per concentració, control dels nervis i companyonia (sentit d'equip), cosa que no s' havia posat en pràctica en cap partit. Partit en què es dominà el marcador en tot moment, bona feina defensiva i millor desenvolupament ofensiu, arribant en alguns casos a esplèndid, cercant la millor opció del sistema. Tot això havent de combatre contra una defensa dura que arribà, en alguns extrems, a l’agressió, amb molts  bloqueigs il·legals i constants defenses empenyent per part del Petra. Gran treball mental del nostre equip i també de l'àrbitre Kamara, el qual, trobant-se tot sol, va controlar el partit en tot moment. La cistella de la jornada fou per part del nostre jugador Toni Arnau, qui al final del tercer, quart va ficar un triple quan sonava la botzina, del nostre camp (d'uns 16 metres de distància).
 
Toni Llodrà