foto d'arxiu

1ª Regional

Espanya 3 – Escolar 1
8è classificat

Partit important el que tenia l’Escolar davant el líder de la 1ª Regional però no va poder ser. Una primera part a on els dos equips tingueren les seves ocasions clares de marcar fins que amb una jugada per banda l’Espanya aconseguí l’1-0 amb un gran gol de tisores. Durant els primers 45 minuts fou un partit molt equilibrat tant per una banda com per l’altra tot i que l’Escolar tenia baixes importants a l’atac com per exemple en Miquel Ferrer, Joan Gomila (que tan sols va poder jugar 45 minuts) i Fran García. A la segona part l’Escolar no va perdre les ganes d’empatar el partit fins que Edu Muñoz aconseguí el gol que suposava un punt molt important. La sorpresa fou que amb l’empat va semblar que ens férem por i l’equip es va tirar enrera i l’Espanya amb dues jugades al contra atac va capgirar el marcador al definitiu 3-1. Un Espanya que te per a mi un gran equip que va per feines i que de moment no ha perdut cap partit, crec que serà un dels clars aspirants a pujar a Preferent. El més negatiu de tot foren les  lesions de Kiko Macarro, Joan Garau i Marc Piris i que el líder es posa amb 10 punts de diferència.