Cròniques de bàsquet del cap de setmana del 17 i 18 d’octubre 2009

Capdepera, dissabte 17/10/2009. 10h
At. Escolar 32 - Molinar  38
1r període (7-3), 2n període (5-15), 3r període (8-6), 4t període (12-15).

Merescuda derrota per part nostra que ens ha de servir per aprendre que un partit no es dona per guanyat fins que no ha finalitzat. I que no s’ha de donar la culpa a l’àrbitre ni a les contràries de les coses que nosaltres feim malament. I sobretot, que quan estam a la pista no s’ha d’escoltar a ningú més que a l’entrenador.
  S’ha de dir que l’arbitratge ha estat pèssim i m’agradaria dir-li al senyor Gaston que es dediqui més a xiular i no a dir-li a unes nines, d’entre 11 i 13 anys, que són pèssimes i que no saben jugar.
  Felicit a na Gabriela per la gran feina que va realitzar en aquest partit i animar a les demés a que segueixin el seu exemple i no tirin la tovallola tan prest.

Susana Barrantes

Muro, dissabte 17/10/09. 20h
Muro 64 – At. Escolar 78

Gran partit del junior després d’un desastrós començament. Gran lliçó per als nostres sobre estratègia, on varem enfonsar al rival quan varem passar a la gran, magnifica i terriblement efectiva defensa 2-3. Especial menció al capità Fran, tot coratge i entrega; a Kiko, defensa torturador del contrari; i sobretot Rico, que essent cadet es va carregar l’equip a la motxilla molts minuts del partit.
  Albert Llull.

Image

Porreres, 18/10/09. 12h
Porreres 61 – At. Escolar 21

Després d´ un llarg viatge (marcat per les imminents ganes d’arribar de na Rosana) cap al cor de l’illa, l’intrèpid equip femení no va aconseguir la gesta per la que estaven preparades les fèmines.  Essent el Porreres un equip de joves potrenques, falagueres i àgils, les nostres jugaadores no tingueren cap possibilitat de plantar-lis cara. La millor del partit, indiscutiblement na Magdalena.

SÉNIOR MASCULÍ
Capdepera, 18/10/09. 18h
At. Escolar 61 – Sóller 62
1r període (11-17), 2n període (19-11), 3r període (12-20), 4t període (19-14).
Jugadors: Nico ( 3 faltes, 4punts), Ferrera (8 P, 3 F), Almir(16 P, 1 F), Toni Arnau (5 P, 0 F), Dani (0 P, 0 F), Rafa(16P, 2F), Jose (6P, 2F) , Villalobos (8P, 2 F), Biel (0P, 2F).

Image

Bon partit disputat al Figueral, sobretot per les constants igualtats en el marcador, un partit dur i, en alguns moments, carregat de nervis i sense donar el braç a tòrcer cap dels dos equips, tal vegada massa condicionat per l’absència del nostre base Juanan i del nostre pivot dominant Lluís, i com no, amb un poc de polèmica, per unes suposades errades en el marcador per els auxiliars de taula que pogueren perjudicar a l’Escolar en el minut 27 del partit (38-44). Igualment l’equip local es va saber reposar aconseguint dominar en el marcador en el minut 35 (53-52), arribant al minut 39 amb una avantatge de 2 punts(58-54) . Es va errar 2 tirs lliures els visitants i 4 tirs lliures consecutius els locals, cosa molt estranya en aquesta categoria. Al final de l’encontre un triple dels visitants (58-59), dos tirs lliures dels locals convertint el primer i errant el segon, es va aconseguir el rebot ofensiu (61-59) i a falta de 6 dècimes els visitants aconseguiren un triple (61-62) que va ser el resultat definitiu.