El Club de Judo  Reshinkan obté molt bons resultats en el torneig de s’Illot










   Els darreres dies, per les festes de Sant Roc, s’Illot ha estat una autèntica festa. Entre els nombrosos actes organitzats per les festes d’estiu cal destacar el torneig de Judo, celebrat, com sempre, a l’aire lliure comptant amb una nombrosa participació en les dues modalitat en joc. Pels més petitons se realitzà una exhibició tècnica de randori i pels majors de 8 anys una competició amistosa. Les edats reservades per aquest torneig  eren dels 4 als 12 anys.   

Image

  Finalitzat la competició, i com a cloenda de l’acte, la delegada de s’Illot, María Bover va ser l’encarregada de repartir les distincions entre els guanyadors que nomenam a continuació:
  JAUME NICOLAU, LLORENÇ NICOLAU, DIEGO VELASCO, SARA CHAVEZ, CRISTIAN FERNANDEZ, PEDRO FEBRER,  SANDRA BELTRAN, LLUIS VÁZQUEZ,  ALEX AGUILAR, JUAN MATEO MILIO, FABIO SANCHEZ, ANTONI GALIANO, JAVI SANCHEZ, ALINA SANCHEZ, DANIEL MORENO,ZAIRA CASTILLO,SARA CHAVEZ, ALBA HERNANDEZ, MARGA MORENO,PEP MUÑOZ, VICTOR MANUEL MORALES,ISMAEL GARCIA, PEDRO MASSANET, MARCO MARZ, JAUME FERMNANDEZ, NEUS TIZÓN, LARA SCHULTER i CATI MESQUIDA.