Enhorabona als judoques del Reshinkan en el Torneig de les festes de  Sant Roc 2009 de Cala  Rajada









    La plaça dels Pins de Cala Rajada tornà a ésser l’escenari del Torneig de judo infantil de  les festes de Sant Roc. Aquest tipus d’actes estiuencs se diferencien dels clàssics, ja que no se fan dintre de poliesportius sinó que se desenvolupen en qualsevol plaça cèntrica del poble, especialment a la posta de sol, aquest és el cas a la concorreguda Plaça dels Pins de Cala Rajada
   En el Torneig hi participaren gairebé la totalitat de pobles de la comarca del Llevant mallorquí: Manacor, Artà, Sa Coma, Son Servera, S’Illot i els amfitrions  de Capdepera i Cala Rajada. Les edats eren dels 5 als 12 anys.

Image

   Una vegada finalitzat el torneig, la regidora d’Esports Pilar Gasull va ser l’encarregada del repartiment de premis. Els guanyadors varen ser:
LAURA CONDE, LUCAS ANZENGRUBER,  FRANCISCO JOSE ESPASANDIN, ZAIRA CASTILLO, NEUS TIZÓN,  LARA SCHULTER, MARIA ORTEGA, TERESA JOAQUIN, CRISTINA MOUZO, SANDRA BELTRAN, MARGA MORENO, AZAHARA HINCHADO, ALBA HERNANDEZ, ISMAEL GARCIA, JOAN RIERA,  PEDRO MASSANET, JOSE MOUZO, KEVIN GUMBAU, ALI LABSSAIRI, MARCO MARX, ANTONI GALIANO, ALEJANDR AGUILAR, LUIS VÁZQUEZ, VÍCTOR MANUEL MORALES, PEP MUÑOZ i JAIME FERNÁNDEZ.