Tennis de gran nivell al II Torneig de Tennis Seguros Bilbao en el Tennis Bellaplaya de Cala Rajada

Toni Gómez, campió masculi absolut

Diumenge 16 d'agost va concloure el II Torneig de Tennis Seguros Bilbao a les pistes del Club Tennis Bellaplaya de Cala Ratjada amb una excel.lent participació, amb 84 participants de totes les edats i categories que durant una setmana han disputat nombrosos partits. Tan dissabte com sobretot diumenge, es va poder veure una gran assistència de públic per disfrutar de les semifinals i finals de les respectives categories amb un tennis de gran nivell, així com a l'entrega de premis celebrada a la cafeteria del Tennis Bellaplaya amenitzada amb una picada per tots els assistents. També divendres vespre al Bar Angels de Cala Ratjada es va celebrar un cocktail tennístic, amb gogos i animació inclosos, per celebrar aquest esdeveniment.

En el terreny purament esportiu els resultats i guanyadors van ser els següents:

Final benjamí, campió Pablo Martínez que es va imposar a Joan Sard per 7/6 i 6/2
Final Aleví, Sergio Navarro va superar a Joan Flaquer per 6/3 i 6/4
Final consolació aleví, campió Sasha Sánchez que es va imposar a Tomas Kelly per 6/4 i 7/6

Image
Sasha Sánchez, Pablo Martíez,  Tomas Kelly i Joan Sard

Final Infantil, Joan Aso va superar a Adrian Speck per 6/4 i 6/2
Final consolació Infantil, Carles Leasegang guanyà a Francisco López per 6/2 i 7/6

Image
Joan Aso, Sergio Navarro, Joan Flaquer i Adrian Speck

Final femení, Cati Sideler va guanyar a Núria Barbón per 7/6 i 7/6
Final absoluta femenina, Cati Sideler va superar a la seva mare Steffi per 6/4 i 6/4

Image
Francisco Lopez, Carles Liesegang, Núria Barbon i Cati Sideler

Image
Toni Morey, Cati Siedeler, Toni Gómez, Steffi Sideler, Rafael Riutort, Henner

La final absoluta masculina va ser una repetició de l'any anterior amb el mateix resultat, en Toni Gómez va superar en Rafael Riutort per 6/3 2/6 i 6/3 en una magnífica final.
Final consolació absoluta masculina, Toni Morey va superar a Henner per 6/3 3/6 i 6/3

Image
Finalistes,  partit de consolació

Image
Finalistes absoluts

Tots els finalistes i campions van obtenir diversos premis, trofeus, sopars, i inclús premis en metàlic per un valor de 250€, tot plegat gràcies a l'organització del Club Tennis Bellaplaya i Seguros Bilbao de Cala Ratjada, així com els nombrosos col.laboradors: Pizzeria Alcapone, Ars Vivendi, Hotel Bellaplaya, Viajes Ecuador, Roig Bonet Ferrer i Angels Bolero.

Image

L'organització i patrocinadors van confirmar la intenció de seguir celebrant anualment el torneig, millorant els premis i augmentant el nombre i nivell de participants, cosa realment ja complicada.