Jornada negra per al bàsquet local: varen perdre tots els equips

Minibàsquet Masculí

Capdepera: 25-04-09, 12 h

At.Escolar, 33 - Colonya Pollença, 61

1r parcial: 6-12   2n parcial: 8-8   3r parcial: 5-10  4t parcial: 4-9   5è parcial: 2-4   6è parcial: 8-18

Aquesta setmana ens hem enfrontat al líder invicte, i tot i així ens hem preparat per disputar un partit competitiu i no donar res per perdut.

La primera meitat del partit ha estat molt igualada, però l'equip contrari ha tingut més encert de cara a la cistella. La segona part s'ha iniciat amb una còmoda victòria dels visitants, però en els minuts següents l'Escolar ha intentat frenar i disminuir aquest avantatge. Malgrat tot l'esforç, en el darrer parcial s'ha notat la intensitat i l'agressivitat del partit, que ens ha passat factura, provocant errades defensives que han donat lloc a augmentar la diferència a favor de l'equip rival.

Infantil Femení

Capdepera: 26/04/09

AT.Escolar,  13  - Colonya Pollença,  63

Bon treball defensiu per part de les nines. Llàstima que en atac no hàgim estat encertades: de 21 tirs lliures n’han convertit 7. He de dir que en el partit d’anada, aquest equip va tancar el marcador amb un 53-3. Per mi és una satisfacció dir que les meves al·lotes estan fet grans progressos, amb passes de gegant.

Infantil Masculí

Capdepera: 25-04-09, 17 h

At. Escolar, 23   - La Salle, 55

Primer partit del Trofeo Serra, per a postres, i primera derrota. El potencial físic del rival va ser un handicap massa gros per als nostres.

Cadet Masculí

Porreres: 24-04-09, 21 h

Porreres, 70 - At.Escolar, 46

1r parcial 14-14   2n parcial: 14-13   3r parcial: 22-9  4t parcial: 20-10.

S.Flaquer(5), LL.Regueiro, V.Marí(6), C.Cruz(6), D.Rico (6), C.Guardiola(6), A.Llull(15), D.Vasquez (2).

Primera meitat molt disputada, en la qual el nostre equip va començar molt concentrat, defensant molt bé les penetracions i tancant fort el rebot, encara que l'equip local era més corpulent. Gràcies a això, ens vam trobar còmodes jugant al contraatac i vàrem tenir paciència per trobar bones opcions de joc. La segona meitat va ser tot el contrari de la primera: l'equip rival va dominar el rebot i per culpa d'això no ens vam trobar còmodes atacant.

Tot i la derrota, ens hem d'animar, perquè aquest partit era contra un rival fort. Cal tenir en compte el progrés d'aquest equip i que lluitarem per aconseguir les dues darreres victòries.

Junior Masculí. Descansava

2ª Autonòmica Femenina.

At. Escolar, 42 – Carpintería Segama, 63

Nova derrota de les nostres, amb el mateix guió. Començam igualades, però al tercer quart no poden aguantar l’estirada del rival i al final ens guanyen el partit. Esperem tenir més sort en el pròxim partit

1ª Autonòmica Masculina

Alcúdia: 26-04-09, 18 h

Gen. Alcúdia, 94 – At. Escolar, 64

Desastrós partit, en el qual, a pesar de no jugar-se res l’Escolar i jugar-s’ho tot l’Alcúdia, els nostres no varen saber estar a l’alçada. Les baixes (només 6 jugadors del primer equip) i la falta d’actitud van ser determinants per perdre un partit que a priori era assequible. Diumenge que ve finalitza el campionat, i jugam el darrer partit a casa, contra el Binissalem. Esperem que hi hagi una victòria.