Escolar, 2

1ª Regional

Pto Cristo, 0 – Escolar, 2
12è classificat
   Derbi d’aquells que s’obliden aviat, quant al joc, no així pel resultat, ja que  fa unes setmanes que el joc poc importa. El resultat ens és un altre cop favorable i amb aquests tres punts, pràcticament, l’Escolar salva la categoria. El Pto Cristo, en els primers vint minuts va tenir les seves oportunitats que no va saber aprofitar, fins que l’Escolar es va assentar i va poder agafar una mica la iniciativa- Amb tot, va ser un partit amb poques ocasions clares de gol fins que en Toni va resoldre un atac de l’Escolar i marcà el 0-1, abans d’acabar la primera part. La resta de partit va ser un recital de xiulet i cartolines grogues per part de l’àrbitre, i ell tot sol  es va complicar la vida i no va deixar jugar a futbol. La segona part “más de lo mismo”, pilotada ve i pilotada va i a córrer fins que a les acaballes del partit l’àrbitre es va inventar una falta dins l’àrea petita a favor de l’Escolar i fou llavors quan en Jaume Moll va fer el que seria el 0-2. En definitiva, un horabaixa avorrit futbolísticament parlant però amb tres punts més i la tranquil·litat.

9è classificat
   Fins a 88 minuts ens vàrem haver d’esperar perquè l’Escolar fos capaç de marcar un gol a un equip que es defensava com podia, tot i que foren els locals els que varen dur el pes del partit durant els 90 minuts. Feta la feina de salvar la categoria, ja arribem al final de temporada i ara serà quan a causa de les baixes per feina (ha començat la temporada turística) en Sebastià tindrà un bon problema per tal de fer les convocatòries.