1ª Regional
Pollença, 2 – Escolar,  3
(Joan Ribot, 2/Rafa Navarro)
12è classificat

Si ja de per si el partit davant el líder era complicat, molt més es va complicar quan al minut 7 ja es tenia el marcador en contra amb un 2-0 i la por que allò fos un festival de gols. Així va acabar la primera part, amb l’esperança que l’Escolar fos capaç de remuntar un partit que pintava malament. La sorpresa arribà quan l'Escolar, a l’inici de la segona part, en 5 minuts, va empatar el partit, i quan quinze minuts després, en Rafa Navarro, amb un tir de fora de l’àrea aconseguí el 2-3 que seria el resultat definitiu. La resta de partit fou un patir, aguantant bé els atacs desesperats del Pollença, ja que se sabia que el Son Ferrer havia guanyat i es posava líder de la classificació. En definitiva, 3 punts més que donen una mica més de tranquil·litat.

4t classificat

Es veu que el 7-0 de la setmana passada va fer mal, de manera que dissabte els cadets anaren per totes i feren, per mi, el millor partit de tots els que he vist fins ara. Tot i la manca de jugadors a la plantilla dels cadets, amb la convocatòria de Joan Aso i Miquel Martí dels Infantils A, fou precisament en Joan qui va obrir el marcador amb un gran gol a la primera part, i a la segona en Jaume Fernández, amb una gran passada de Kevin, va fer el que seria el 2-0. Enhorabona a tots, fins i tot a en Pedro Castus, ja que queda ben clar que quan s'asseu a la banqueta les coses van bé. En Brunet també hi era a la banqueta. Molt i molt bé Bernat/Joan.

Image

Image

Image

Infantils
Escolar, 1 – Olimpic, 0

És molt trist veure certs comportaments a les grades, tant per una banda com per l’altra.

Infantils F7
Algaida, 7 – Escolar, 1

Això de fer jugar pràcticament l’equip dels Infantils A de l’Algaida per mirar de guanyar un partit, personalment crec que demostra que no hi ha gaire esportivitat, per allà.