CLAUSURADES LES JORNADES DE FUTBOL BASE












El dilluns, dia 23, es donaren per finalitzades les Jornades de Futbol Base amb les intervencions d’Antoni Lluís Servera (preparador físic del RCD Mallorca) com a ponent, del Director General d’Esports. Gabriel Gili,  i de l’exjugador amb més projecció de les Illes Balears, Miquel Àngel Nadal. En el col·loqui també comptàrem amb la presència del President de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, del secretari general d’aquest organisme, Manolo Bosch, del vicepresident, Manolo López, i del director del col·legi d’entrenadors, Pep Sansó.

 

En aquesta darrera jornada, Antoni Lluís Servera ens va parlar de models de cantera, tenint molt en compte que “tots els camins son vàlids si es respecten les fases de creixement del nin així com les normes ètiques que manen en la societat”; també ens va oferir el seu punt de vista sobre els objectius de cada club, segons sigui la seva finalitat, de cara a la competició o a la formació, tot i que va expressar la seva convicció que les dues formes d’entendre la fase d’aprenentatge no han d’estar renyides. A continuació ens va fer un repàs de com es fa feina al futbol base del RCD Mallorca, i va quedar ben clar que l’objectiu del club és el rendiment dels jugadors enfocat a la competició, amb treballs molt específics per a cada categoria.

            Image

            Image

Image


Per acabar la jornada, es va donar pas al col·loqui amb la resta de convidats, en el qual el públic va intervenir d’una manera molt activa.


            Image

Tan sols ens resta donar les gràcies a tot el públic assistent, a les autoritats i, molt especialment, a l’Ajuntament de Capdepera, la Federació Balear de Futbol, el C.E. Escolar, i a Tòfol Irles i Miquel Bestard que, sense fer renou, han estat els iniciadors de la idea de fer unes jornades que, per a Ona Verda, no haurien d’acabar aquí. Més aviat esperam que hagin estat un punt de partida per a properes convocatòries.

 

Moltes gràcies a tots.


Pilotes Fora

Una iniciativa d’Ona Verda