per moments

1ª Regional
Montuïri 2 – Escolar 0
13è classificat

Partit complicat el que tenia l'Escolar davant un rival directe i derrota de les que fan mal, primer pel fet de perdre i segon per dues expulsions, cosa que va suposar que s' acabàs el partit amb nou jugadors i dos menys per al proper diumenge (Rafa Navarro, Pirata). Aquest va ser un partit en què el Montuïri va sortir per totes, amb els jugadors molt motivats; els primers quinze minuts foren de molta pressió, sense permetre que els nostres jugassin la pilota, i així  fins que en una falta aconseguiren l'1-0; a les acaballes dels primers 45' arribà el 2-0, en una errada nostra. L'Escolar va fer un futbol amb molt poca profunditat, molt de toc curt i poques pilotes creant perill; es varen tenir fins a tres ocasions clares de tirar a porta, però inexplicablement ens costa fer-ho. La segona part va ser un voler i no poder, i un sentiment d'impotència veient com s'escapaven tres punts més. Ara, diumenge, davant l'Algaida, que també és un rival directe a un punt per sota, hi ha tres punts importants en joc, tres punts que l'Escolar necessita per sortir de la zona baixa de la classificació. Ànims a tots, que això ho salvarem.

3ª Regional
Escolar 4 – Llosetense B 4
15è classificat

És evident que la 3ª ha canviat de cara, sembla un altre equip; un grup que ahir ho va donar tot i el premi va ser un empat davant el 2on classificat, fins i tot amb la possibilitat d'haver guanyat el partit. Feia temps que no vivia un partit tan intens i ahir la 3ª ens regalà un capvespre de bon futbol i moltes, moltes ganes. Enhorabona a tots.

Juvenils
At Baleares 5 – Escolar 1
12è classificat

Cadets
Escolar 2 – Sp At Ciutat de Palma 1
3er classificat

Gran temporada la que estan fent els de Bernat, tot i que es perdonen moltes ocasions clares de gol