Per acabar la llarga conversa que vam tenir amb Xisco li vam demanar que ens analitzés la seva visió de cada equip, temporada que per diverses circumstàncies el club va retirar de la competició dos equip: el pre-benjamí de F-7 i el sènior femení .

- De la teva darrera temporada com a coordinador. Ens analitzes la teva visió de cada equip.

 Prebenjamin B → La seva primera temporada com a federats i la realitat és que ha estat un curs complicat, retirant l'equip de competició. Tot i això han seguit entrenant sense perdre les ganes en el dia a dia.

 Prebenjamí A → Gran temporada d´aquests al·lots que han aconseguit evolucionar, sent un equip molt vertical i divertit de veure. Han estat els més golejadors de la seva categoria aconseguint una gran segona posició.

Benjamí B → Un conjunt que ha anat de menys a més durant la temporada, aconseguint canviar i corregir actituds que els ha portat a una progressió positiva en el joc dins del camp.

Benjamí A → Aquest equip ha estat una de les grans notícies del club, ja que venien d'un any molt complicat quan a resultats i mereixements, i aquesta temporada gairebé es classifiquen per al Campionat de Mallorca.


Alevin B →
Gran progressió d'aquest equip que va millorar la majoria dels resultats de la primera volta. Bona feina durant la temporada d'aquests jugadors, que malgrat els resultats no van deixar d'intentar-ho cada setmana.



Aleví A →
Apassionant temporada la d'aquest equip que ha competit a Aleví Preferent sense deixar d'ocupar les primeres posicions en tota la temporada. Han gaudit de jugar i progressat gràcies a l’esforç de cada jugador a cada entrenament.


Femení F7 →
Grandíssima impressió la d´aquestes noies sent l´equip del club que més ha progressat a nivell global. Unes noies que han après a jugar i a un bon nivell, en el seu primer any en aquest esport.


Infantil B →
Any d'aprenentatge la d'aquest equip que ha afrontat una temporada força complicada a nivell de resultats, però que tot i això ha aconseguit aixecar-se de cada cop. Ha millorat en el seu joc a la recta final de la temporada.


Infantil A →
Gran adaptació d'aquest equip a una nova modalitat de joc, escurçant temps en un procés que és força llarg. Temporada de gran nivell complint dins una categoria molt competitiva i amb equips majoritàriament de segon any.


Cadet →
Una temporada en què el nivell mostrat per aquest equip no es reflecteix en els resultats ni en la classificació final, han merescut molt més del que van acabar aconseguint.


Femení F-11 →
Per manca de jugadores l'equip el van haver de retirar de la competició. Les qui van quedar segueixen entrenant esperant que hi hagi noves jugadores per tornar a inscriure l'equip,  amb la seguretat que no passi el mateix que la temporada finalitzada.

Juvenil → Espectacular temporada d'aquesta plantilla que han aconseguit mantenir-se a la part alta de la classificació, essent una plantilla de primer any majoritàriament. A més, alguns juvenils han aconseguit fer un gran final de temporada amb l'equip Amateur.


Primera regional →
Temporada complicada la del primer equip de l'Escolar en què han passat fins a tres entrenadors. Al final de temporada van aconseguir l'objectiu de mantenir la categoria a Primera Regional i tant de bo que la temporada següent puguin assolir cotes més ambicioses a partir del compromís, la unió i la força del grup, són conceptes vitals per aconseguir objectius.

- En general, què és allò que et sembla que s'ha aconseguit aquesta temporada?

- Al capdavall s’ha aconseguit una gran millora en força equips i mantenint la mateixa quantitat de nins per entrenament que quan van començar la temporada. És una gran notícia sempre que els equips mantinguin la mateixa quantitat de nins durant 9 o 10 mesos de competició, això vol dir que la feina dels entrenadors és positiva i que aconsegueixen que els jugadors gaudeixin de l'esport.

- Segons la teva visió,  què li falta al club per a futures temporades en el terreny esportiu?

- Després de molts anys al club, m'he adonat que fa força temporades el tema de tenir un responsable del club per categoria és important, ja que feia molt més fàcil la feina i la connexió entre jugadors de futbol base i directiva. Trobo que una mesura així facilita la feina a tothom, ja sigui als directius com al coordinador.

 Moltes gràcies per tot, ens tornarem a veure aviat

BEST